2777
2789
عنوان

اگ ینفر این حرفو ب شوهرتون بزنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 57 پست
بیشعور تویی ک نمیتونی مث ادم نظرتو بدی

خوب احتمالا شهرستان هستن که همه آشنا هستن...حتما یکی دوبار نبوده و چند بارم تکرار شده، جالب نیست بهشون حق میدم

تو کوچه خیابون فقط جای بوسیدن دوست دختر دوست پسره که جایی ندارن برن، می‌دونم گناهه ولی خوب عادی شده..نه زن و شوهر که میتونن خلوت داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که خودتون میدونید هیزن، از قصد تو کوچه همو می‌بوسید ، خب آدم ناخودآگاه ذهنش می‌ره روی عجیب غریب بودن خودتون

الحمدالله همسایه ما نیستین 

همسایه‌ من برادر شوهر مجردمه عررررر کاری که به فکر جن نمی‌رسه این تو خونه ش با دوست دخترش می‌کنه ولی تو کوچه خیلی سنگینه 

برم بابت وجودش شکرگزاری کنم 

حالا در و ببندی نبوسی نمیشه منم همسرم ک میاد میپرم بغلش ماچش میکنه ولی تو خلوت خودمون ن تو کوچه یا ج ...

ی بوس لپ ک این حرفاروندارع وقتی برا تشکر و احترام ب همسر باشع 

من باشم میگم چرا خونوادتون اینهمه از عشق دورن ک دیدن ی بوس کوچیک اذیتشون کنه؟؟ 

ب دیدن عشق عادتشون بدین، ن فقط جنگ و دعواهاتون

کار درستی میکنی عزیزم. 

من و همسرم هم، هرموقع همو ببینیم،روبوسی میکنیم باهم، هرجا ک باشیم فرقی نداره

خوب احتمالا شهرستان هستن که همه آشنا هستن...حتما یکی دوبار نبوده و چند بارم تکرار شده، جالب نیست بهش ...

نع شهربزرگ و جز قومیت هان منک فارسم و توشهرمون خیلی عادی حتی پیرمرد پیرزنامونم دست همومیگرفتن و ابراز احساس میکردن

نمی‌دونم چرا اینقدر مردم با عشق و ابراز علاقه به همسر مشکل دارن مثلاً اگه تو همون کوچه برادرت رو‌میبوسیدی هیچ کس ناراحت نمیشد

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
حالا که خودتون میدونید هیزن، از قصد تو کوچه همو می‌بوسید ، خب آدم ناخودآگاه ذهنش می‌ره روی عجیب غریب ...

صددرصد خوشحالم ک باهات همسایع نیستم ادمی ک نتونه ابراز احساس عادی ی زوج ببینه واقعا غیرقابل تحمل

😐سر هیزی محل چطور؟

خب اگه نمیخوای دیدتون بزنن نباید جلوشون انجام بدید وقتی حریم حفظ نمیکنید نباید شاکی باشید حتی به دخالتشون

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نمی‌دونم چرا اینقدر مردم با عشق و ابراز علاقه به همسر مشکل دارن مثلاً اگه تو همون کوچه برادرت رو‌میب ...

بعد یه مدت بوس خواهربرادری با اینکه هر روز بوس عاشقانه و بغل هم کنن فرق داره هرچیزی مکانی داره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نمی‌دونم چرا اینقدر مردم با عشق و ابراز علاقه به همسر مشکل دارن مثلاً اگه تو همون کوچه برادرت رو‌میب ...

دقیقا الان داشتم ب همین فکر میکردم ک بنویسمش. 

👍👍👍👍

واقعا همینه، اسمشم میذارن بی حیایی🤣🤣

من باشم میگم چرا خونوادتون اینهمه از عشق دورن ک دیدن ی بوس کوچیک اذیتشون کنه؟؟ ب دیدن عشق عادتشون بد ...

منم دنبال اون ادمم شوهرم ک جوابشو دادع و گفتع زن من اینجا غریب شما دارین فرهنگ ی شهرو ب اشتباه نشونش میدین با این نگاه کردنای بیخودتون معذبش میکنین ولی خودمم ببینم حتما بهش میگم ک زر اضافی نزنه