2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عقدمه ولی

221 بازدید | 22 پست

برام دعای خیر کنید و مثل خواهرتون اگه سیاستی تجربه ای چیزی تو دوران عقد دارید راهنماییم کنید،ایشالا که همه ی عاشقا بهم برسن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دعات کردم

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانواده شوهر صمیمی نشووووو 

احترام بزار 

جلوی اونا اصلاااا با شوهرت بحث نکن 

اینو ب شوهرت بگووو هیچ کس نباید از مشکلات ما باخبر بشه 

زیاد خونه مادر شوهرت نرو 

بزار دعوتت بکنن

ب حرفهای مادر شوهر حساس نباش ی کوش در یکی دیگه دروازه

دوران عقد پر از چالشه برای بعضیا بدترین دورانه برای بعضیا بهترین،،،سعی کن زیاد خودتو تو چالش نندازی

بله حتما ،خودمم از حاشیه و این داستانا فراریم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

با خانواده شوهر صمیمی نشووووو احترام بزار جلوی اونا اصلاااا با شوهرت بحث نکن اینو ب شوهرت بگووو هیچ ...

چقدر خوب که انقدر دانا هستین

از نظر من 

خیلی خونه مادر شوهر نرو 

سعی کن شب رو نخوابی اونجا

سعی کن تا عروسی کنی رابطه نداشته باشی 

سعی کن با خانواده همسر با محبت رفتار کنی ولی صمیمیت زیاد خوب نیست 

و همش شام و نهار نرو خونه شون

از نظر من خیلی خونه مادر شوهر نرو سعی کن شب رو نخوابی اونجاسعی کن تا عروسی کنی رابطه نداشته باشی سعی ...

وقتی شام و ناهار دعوتم کردن چی؟یعنی برای خواب همسرم بیشار بیاد خونمون؟بعد باید دعوتش کنیم؟چجوریه

خوشبخت بشی عزیزم برای منم دعا کن

ممنونم عزیزم،الهی که همه ی جوونا عاقبت بخیر بشن

با هم حرف بزنید 

تا میتونید باهم حرف بزنید 

هیچوقت نشین فکر کنی یعنی منظورش این بود؟ یعتی دلیل رفتارش این بود که فلان؟ 

شما هنوز هم رو نمیشناسید، پس بجای تفسیر و نشخوار ذهنی صادقانه ازش بپرسید و به جوابش گوش بدید

توقع نداشته باشید افکارتون رو بخونن و بدون اینکه حرف دلتون رو بزنید طبق میل شما عمل کنن

این که مرد بدون اینکه زنش مستقیما ازش بخواد دقیقا کاری که زن میخواد رو انجام بده فقط تو افسانه ها اتفاق میفته. نگید اگه خواسته‌ام رو به زبون بیارم لوث میشه و دیگه ارزش نداره، چرا هنوز هم ارزش داره. چند سال نیازه هی بگی و آموزش بدی تا قلق شما بیاد دستش و بعدها عادت کنه. 

دیگه یادم اومد چیزی میگم

خوشبخت باشید

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چقدر خوب که انقدر دانا هستین

من ۱۴ سال عروسی کردم 

کارهایی ک اشتباه کردم ت نکن

اصلااا پیش شوهرت بدی خانواده خودتو نگووووو ب هیچ وجه 

هیچ وقت هم نیا پیشش نگو مامانت فلان شذ اینو کفت 

مردا ذهنشون مث زن‌ها نیست 

ت خانواده شوهر کور و کر باش 

هرچی ازت پرسیدن بگو نمی‌دونم یا اگه جلوی چشمت بود بگو ندیدم 

بزار ی خط احترام برات بزارن