2777
2789

این خانوم منشیه یه موسسه آموزشیه

از همون اولم با نگاه های دنباله دارش میخواست طرفو بخوره 

نمیدونم چرتو پرت میگفت

اگه یه آقا که منتظره نوبت مشاورش شه بره داخل چرا این پاپتی که شوهرو بچه داره 

یچیزی گفته ایشون نشنیدن سرشون توی گوشی بوده با لوندی چن بار بگه 

گوشی توو بده مننن ببینم؟

باز جوابشو نده دوباره بگه میگم گوشیتو بده من 

این اقا صداشو برده بالا زنه دیگه چیزی نگفته

اون پسره کی بود دقیقا؟؟

خوده زنه شوهر داره؟

پسره کم سن تر بود ازش؟

گوشیشو چرا می خواست بگیره؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسره کی بود دقیقا؟؟خوده زنه شوهر داره؟پسره کم سن تر بود ازش؟گوشیشو چرا می خواست بگیره؟

میگم موسسه اموزشیه 

این اقا تایم مشاوره داشتن پیش مشاورشون

این خانوم منشیه اونجاست این رفتار زشتو داره 

واقعا درک نمیکنم مشکل درک منه چون هیچ جوره تو مغزم نمیره

میگم موسسه اموزشیه این اقا تایم مشاوره داشتن پیش مشاورشوناین خانوم منشیه اونجاست این رفتار زشتو داره ...

چی بگم والا

اخه اصلا چه نیازیه بخواد گوشی یه غریبه رو بگیره؟؟

عادی نیست رفتاراش

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چی میگی؟

مشخصه چی نوشتم

این خانوم منشی موسسه اموزشیه سوالم اینه 

چرا باید این رفتار زننده رو داشته باشه

بیاد به یکی از دانش اموزا که تایم مشاوره داشته و منتظر نشسته بوده بخواد ازش گوشیشو بگیره ببینه داره چیکار میکنه 

چیکارست اونجا 

حالا غریبه که نه اولین جلسشون نیست کلا این خانوم یجوریه

رو مخه واقعا قبول دارم حرفتو