2777
2789

امروز رفتم دکتر.بینیم گوشتیه.دکتر گفت روی ۳۰ درصد تغییر حساب کن.گفت فقط یه کوچولو جنع میشه و یه کوچولو هم سربالا.بنظرتون برم؟ ۶۰ تومن هزینشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از من بخوتی من منصرف شدم بخاطر ضرزش ولی بازم خودت میدونی تو رو نمیزارم تو عمل ناخواسته ببین دیدی امثر دخترا بینیشون بزرگه از عواضش میترسن بدنو نابود میکنه

کلا واسه بینی گوشتی همه دکترا همینو میگن ولی اگه دکترش خوب باشه خیلی تغییر میکنن

من این دکترو کاراشو از نزدیک دیدم خوب بود ولی راستش دلسردم کرد،گفت میل خودته ولی از نظر من زیاد تغییر نمیکنی

منم بینیم گوشتی بود 

گفت جمع تر می‌کنه و افتادگی رو برطرف میکنه برام  

الان ۲۰ روز هست فکر‌کنم که از عملم گذشته و واقعا راضیم، چون فکر‌نمیکردم اینقدر تغییر کنم با اینکه ورم داره بازم خوش فرم شده.

بالاخره عمل بشه از بینی اولی ک خود آدم داره بهتر میشه 

البته بستگی داره پیش کدوم‌دکتری بری 

ممنون عزیزم ناراحت که نشدم واقعی پرسیدم عوارضش چیه

عوارضش میتونه تو تنفس باشه حتی به چشمم تاثیر میزاره بعضیا البته دوستم نمیتونست شنا کنه زیاد تو اب بمونه همیشه از دهنش نفس میکشید خودشم هر دوسه سال یه بار ترمیم میخواد پول ترمیم دوبرابر عمله اکه نکنیش کج میشه البته خیلیارو دیدم بینیشون نامتقارنه به روشون نیاوردم گفتم ناراحت میشن انحراف دار شده

شما کجا عمل کردی چقدر هزینه دادی؟

من شهر خودم، زاهدان 

میخواستم برم پیش دکتر بنایی اما متاسفانه برای همیشه رفتن اصفهان 

پیش دکتر محمد مرادی عمل کردم و سال بعد هم از زاهدان میره

من‌چون بینیم انحراف نداشت و استخون بالایی زیاد دست نزده ۱۷ میل اما هزینه هاش از ۱۸ شروع می‌شد تا به بالا 

کلینیک دولتی بود برای همین کم شد 

یکی از فامیلم رفته ۷۰ میل داده اما بینیش خراب شده دوباره باید بره عمل کنه ( جای خصوصی رفته بود)