2777
2789
عنوان

وای وای خدا روشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
ایجوری نگو خواهش میکنم ازت

گلم مگه دست منه😂کاش به حرف من بود. میگفتم بیاد رو یه تومن

هممون از خدامونه ارزون شه. اما بین آرزوی ما و واقعیت فاصله زیاده!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی اینقدر شرایط همه سخت شده که اگر کسی بگه خدایا واقعا شکرت دلم میخواد یقه شو بگیرم بگم دیوا ...

خدااا یه جایی خودشو نشونت میده عزیزم ایشالا اون موضوع هم همین ریزش باشه به جوری همه چی اوکی شه همههه خدا رو شکر کنیم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

دعا کارساز نیس وقتی اقتصاد دان خوبی نداریم ت امور مملکت

عزیزم خواهشا جو رو خراب نکن برو تایپک خودت بزن که بترکه من فقط گفتم امشب دعا کنید برا حال جوونا همین

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

گلم مگه دست منه😂کاش به حرف من بود. میگفتم بیاد رو یه تومنهممون از خدامونه ارزون شه. اما بین آرزوی م ...

میدونم گلم فقط میگم با خودمون تمرین کنیم قراره ارزون شه دل خوش کنیم به همین کما شاید خداست خدا با خواست ما یکی شد

بله که فدای سرم🌹 دیگه انقدر طلا رفت بالا بدم می اومد از طلا😁

اون طلا فروش که کم میبره خودش حروم میبره رو سفرش خدا هم جاش میاره رو سفره خودت و خاتوادت 

۲ گرون میاد پایین ۴تومن میره بالا الکی خوشحال نباشزمانی خوشحال میشم برگرده ۹۳ هزار تومن

خوشحال باش که خدا خوشحالیتو بیشتر کنه بعدشم من هیچوقت دوس ندارم بشه ۹۳ هزار تومن چون اونموقع معذرت میخوام ادما همشون میشن طلا دیگه فک کن هر ماه با حقوق ۳۰ تومن میشه چیزی حدود ۵۰ گرم طلا خرید اصلا اونجوری هم زیبا نیست با این حقوق ۳۰ تومن کارگری طلا به قیمت ۵ تومن برسه اوکیه هر ماه ۶ گرم خیلیم عالیه

خوشحال باش که خدا خوشحالیتو بیشتر کنه بعدشم من هیچوقت دوس ندارم بشه ۹۳ هزار تومن چون اونموقع معذرت م ...

۵ تومن؟؟؟؟ ازماست که برماست حرفی ندارم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

۵ تومن؟؟؟؟ ازماست که برماست حرفی ندارم

بله عزیزم هر چیزی قانون داره بهتره انشرلی نباشیم هر جامعه ای حتی در زمان های قدیم هم فقیر غنی و متوسط وجود داشته به این فک کن که زمان قدیم ۷۰ سال پیش نه بیشتر قیمت یه خونه ویلایی توی شهر ها هزارتومن بوده هزارتومن که الان دیگه پیدا نمیشه فک کن حقوق یه کاگر بشه ۳۰ میلیون قیمت یه خونه بشه ۱۰ میلیون زمانی که طلا ۹۳ تومن بوده قیمت خونه هم ۱۰ تومن بود دیگه حالا فک کن تو با حقوق یه کاگر میتونی ۳ تا خونه بخری اینجوری که اولین فصار به مردم میاد چون جامعه نه کاگر داره نه مستاجر داره چرا چون همه پولدارن هیچکی کارگری نمیکنه جامعه بدون کاگر لنگه مستاجر نیست چون همه خونه دارن حتی خونه های اضافه که بهشون سودی هم نمیده پس اینو بدون زمانی که طلا ۹۳ تومن بود من دقیق یادمه ۹ سالم بود حقوق بابام ۳۰۰ تومن بود یعنی ۳ گرم و خورده ای بیشتر طلا نمیشد

پرحرفی کروم که بهتون بگم اینو جای دیگه نگید زیاد حرفتون منطقی نیست واقعا بهتره به عنوان یه شهروند منطق داشته باشیم نسبت به همه چی

بله عزیزم هر چیزی قانون داره بهتره انشرلی نباشیم هر جامعه ای حتی در زمان های قدیم هم فقیر غنی و متوس ...

باشه توراست میگی سیندرلا 🚶🏼‍♀️

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

باشه توراست میگی سیندرلا 🚶🏼‍♀️

اره تعلیق دو بیرون از تایپک