2777
2789
عنوان

آیا مهریه عندالاستطاعه میشه

141 بازدید | 16 پست

فعلا پیشنهاد داده شده. 

حس خوبی ندارم. کاش قانونگزارهای ما اختلال شخصیت خودشیفته رو می شناختند. اینها در تمام دنیا طلاق رو با فریبکاری پیش می برند و به زنهاشون ظلم می کنند. یه وکیل خارجی دیده بودم می گفت اختلال خودشیفته کاری می کنه که قانون فکر کنه هیچی نداره. اینجا هم همه ما مردهایی رو دیدیم که اموالشون به اسم دیگرانه حتی لحظه عقد..

نمیتونن اجبار کنن که چی باشه هرکسی میتونه تومحضر هرجور خواست مهر کنه این چیزارو نمیشه براش حد و حدود تعیین کرد  مال من نصفش عندالمطالبه نصفش عندالاستطاعه است 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با بقیه جنبه هاش ندارم فقط از ی جنبه براخانمها خوب میشه اقایی که میره خواستگاری بالاخره مجبوره ی چیزی مهر زن کنه مثلا اگه نخواد سکه باشه مجبورمیشه خونه و ماشین بزنه ک ازهمون لحظه زن مالکش میشه خانواده دختر اینجاباید زرنگ باشن بگن باشه نداری سکه بزنی و عندالاستطاعه هست خونه و ماشین بزن 

عزیز دلم این نوع مهریه یعنی توانای داشتن برای پرداخت مهریه یا غیره هستش میتونی نصفش رو اختیاری کنی و بقیش رو اندلمطالبه کنی. عزیزم 🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

کاری با بقیه جنبه هاش ندارم فقط از ی جنبه براخانمها خوب میشه اقایی که میره خواستگاری بالاخره مجبوره ...

آره 

ولی ازدواج همین الانش سخت هست

شاید اینطوری نرخ ازدواج کمتر بشه

تنها راهش همینه که لحظه عقد مهریه پرداخت بشه

این پیشنهاد برا پارساله

قرار بشه شده بود 

در ضمن همین الان هم عندالسطاعه هست و اگه داشته باشه میگیرن و زندان هم نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آره ولی ازدواج همین الانش سخت هستشاید اینطوری نرخ ازدواج کمتر بشهتنها راهش همینه که لحظه عقد مهریه پ ...

بله اینم هست من که از وقتی طلاقهارو میبینم سرمهریه چجور میفتن به جون هم قیدشو زدم 

عزیز دلم این نوع مهریه یعنی توانای داشتن برای پرداخت مهریه یا غیره هستش میتونی نصفش رو اختیاری کنی و ...

من خبر رو خوندم فقط

ننوشته بخشی عندالمطالبه و بخشی عندالاستطاعه

میگه کلا عندالاستطاعه

فعلا شخصی پیشنهاد داده به قوه قضاییه

بله اینم هست من که از وقتی طلاقهارو میبینم سرمهریه چجور میفتن به جون هم قیدشو زدم

فامیل ما که هفتاد درصد طلاقه

بقیه یا نسلهای قدیمی ترند یا از خانواده کم درآمد و سنتی تر که نمی تونند راحت برگردند خونه پدری

فامیل ما که هفتاد درصد طلاقهبقیه یا نسلهای قدیمی ترند یا از خانواده کم درآمد و سنتی تر که نمی تونند ...

اره افرین اصلا بعضیاشون انقدر سناشون پایینه ادم میمونه نمیدونم چرا انقدر زیاد شده قدیمی ها به قول شما این طور نبودن تحت هرشرایطی میموندن و میساختن 

اون روز ی دختر اومده بود کلا ۱۶ سال سن داشت من هنگ بودم اینا کی بزرگ شدن