2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم چیکار کنم

972 بازدید | 40 پست

سلام دوستان پدر مادر نامزدم جدا شدن نامزدمم پیش مادرشه تا بتونه خونه بگیره ازدواج کنیم مادرمم میگه تا خونه نگیره نمیتونی بری ،مادرش خیلی بهش وابسته هست ولی خودش یجوریه که میگه هیچکس حتی پدر مادرم نمیتونن دخالت کنن توی زندگیمون یا توقع داشته باشن همیشه پیششون باشم ولی من همش نگرانم که اگه ازدواج کنم بینمون اختلاف پیش بیاد یا همیشه نگران مادرش باشه کیا با تجربه ان توی این مورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شخصیت نامزدت داره، ولی به طور کلی درگیر پدر و مادر خواهد بود، مخصوصاً اگه سنشون بالا باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بستگی به شخصیت نامزدت داره، ولی به طور کلی درگیر پدر و مادر خواهد بود، مخصوصاً اگه سنشون بالا باشه

به نظرت چیکار کنم که متوجه بشه من نمی‌خوام با مادرش زندگی کنیم همش میگه خونه گرفتم کنارش یه سوییت هم برای مادرم شاید درست کردم در صورتی که مادرش خونه داره ولی خونش شهر ما نیست من نمیتونم چیزی بگم میترسم گارد بگیره