2777
2789

قشنگ نابود شدم امروز کلاس زبان بودم  چون همشون دانشجو بودن 8تا معلم دوتا علوم ازمایشگاهی منم هیچ من خیلی بهترازبقیه میتونستم انگلیسی صحبت کنم واقعا اماده بودم چون 19ترم قبلا کلاس رفتم اصلا حرف نزدم گفتم اماده نیستم فقط واسه اینکه تحصیلاتمو نپرسه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاه آزاد یه رشته چرت خوندم بحث تحصیلات میشه استرس میگیرم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

درک ات میکنم منم‌از سمت فامیل پدری شنیدم‌مسخره شدم‌همشون یا به واسطه تحصیلات بالاشون مهاجرت کردن یا بهترین دانشگاه‌ های ایران‌درس خوندن و کاره ای شدن منم‌ سال کنکورم باید از زن داداش عقدی ام پذیرایی کنم و ریدم تو کنکور رفتم آزاد و یه ارشد از آزاد گرفتم حالا مسخره ام‌میکنن 

هرچند خودمم پخی نبودم حالا ک فکرش میکنم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم حاضر بودم بی سواد بودم اما زبانم خوب بود هیییالان چه سطحی هستی؟

متوسط زبانم درحد مکالمات روز مره پاراگراف نویسی 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...