*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28808 عنوان از وقتی قرص مگنیفورت رو استفاده میکنم 169 بازدید | 8 پست سلام دوستاناز وقتی این قرص استفاده میکنم شبا دیگه بیشتر ده ونیم نمیتونم دوام بیارم انگار دیازپام میخورممگر خواب آوره اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند! 1404/07/13 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5787 اره عزیزم چون جذبشم بالاس منیزیم داره ک عضلات و ریلکس میکنه و کلا حالت خاب اوری داره
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28808 اره عزیزم چون جذبشم بالاس منیزیم داره ک عضلات و ریلکس میکنه و کلا حالت خاب اوری داره سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتمن بعد شام نیخورم دیگه یه نیم بعدش بزور چشام نگه میدارن😂 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5787 سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتمن بعد شام نیخورم دیگه یه نیم بعدش بزور چشام نگه میدارن😂 من قبلا ساشه منیزیوم میخوردم اینجوریه کلا خاصیت منیزیومه یادم انداختی باید بگیرم بازم
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28808 من قبلا ساشه منیزیوم میخوردم اینجوریه کلا خاصیت منیزیومه یادم انداختی باید بگیرم بازم ب امید خداالان بنظرتون این مگنیفورت جذب منیزیمش خوبه؟ اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
70lilipood عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 3817 خیلی خوبه اگه سردرد نمیشی با منیزیوم ..میگم اشتها آور بوده ؟؟
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28808 خیلی خوبه اگه سردرد نمیشی با منیزیوم ..میگم اشتها آور بوده ؟؟ نه عزیزم اصلا سردرد ندارمتو این مدتچون شب بعد شام میخورم نه اصلا اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5787 ب امید خداالان بنظرتون این مگنیفورت جذب منیزیمش خوبه؟ ب خاطر اینکه منیزیوم دریایی داره جذبش بالاتر از بقیه اس
*_پر_پیـــــــــن_* مدیر استارتر عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 28808 ب خاطر اینکه منیزیوم دریایی داره جذبش بالاتر از بقیه اس 😘😘😘ممنونم از راهنماییت عزیزم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!