2777
2789
عنوان

اسنپ گرفته بودیم که

423 بازدید | 13 پست

با مامانم تو راه برگشت ب خونه بودیم اسنپ گرفته بودیم یهو چشمم افتاد به زیر صندلی ماشین ی بطری بود و کلی اشغالای خوراکی این داستانا تاریک بود چیز زیادی نمیدیدم حس کردم قمه ای چیزیم دیدم ریده بودم تو خودم این چن وضعشه واقعا جدا از ترس اینکه چجوری میشه اسنپ باشیو انقد کف ماشینت کثیف باشه و البته یکمم ترسناک😂😑💔

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یبار اسنپ گرفتیم ۴نفر بودیم من جلو اومدم بشینم تا درباز کردم دیدم کپسول گاز جلو ماشینه مرد تا رسیدم فکر میکردم الانه ک بترکه😑 میگفت صندوق عقبم جا نداره شب بود ماشین ب سختی گیرمون اومد🤧

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اومدم بگم حتما برا امنیت خودش گذاشته اما خوب طرف برمیداره همون قمه رو میزاره رو گلوی راننده 🥸

وای همینم ممکنه اتفاق بیوفته😂🤦🏻‍♀️

عزیزم بعضیا بچه دارن هرچیم تمیز میکنن باز میریزن یه نمونش دخترم عمم هفته ای یبار کارواشه ولی همیشه ب ...

فقط تمیز نبودن ماشین عجیب نبود برام یه چیزی مثل قمهه

یادمه اسنپیه خیلیم شوخ بود میگفت زیر صندلی یه چوب هست نگاهش کن گفتم خب که چی گفت هرکس کرایه نده باهمین چوب میزنم سیاه وکبودش میکنم پوکر شدم یلحظه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤