2777
2789
عنوان

مشهدم تو هتلم دلشکسته گریه میکنم

863 بازدید | 15 پست

میدونم اهمیتی نداره برای کسی ولی شوهرم باز اشکمو در آورد 

دلم ازین میسوزه که وقتی ب مامان باباش احترام میذاره محبت میکنه میفهمم پس محبت کردن هم بلده....ولی ب من محبت نمیکنه و احترام نمیذاره.

اصلا نمیگم برا اونا نکنه. میگم ب اونا محبت میکنی همون اندازه هم ب من محبت کن. ولی نمیکنه. من براش بی ارزشم اولویت اخرم. 

من میدونم دوسم نداره ولی بازم هر بار دلم میشکنه😭😭

هزاران بار دلم شکسته اما بازم می‌شکنه...

جالبه ازدواجمونم سنتی نبود

مادرشوهر پدرشوهرم خیلی خوبن و دوسم دارن

من حس میکنم شوهرم دوس دختر قبلیشو دوس داره که سرطان گرفت و مرد....به اون میگفت عشقم ولی ب من هیچ وقت نگفت حتی کلی اصرار کردم بهونه میاورد عشق خوب نیستو فلان دوس داشتن مهمه💔

راستی اکانت نی نی سایتمو پیدا کرده و پستامو میبینه پس فحش ندین

ولی با اینکه قول دادم دیگه نیام اینجا خیلی دلم گرفته دارم میترکم😭😭😭😭😭😭😭

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم اول از امام رضا میخام که برات دعا کنه پیش خدا و اوکی بشی 

دوم اینکه مگه شما کمبود محبت داری؟ همینه دیگه وقتی خودت به خودت توجه لازم نکنی از دیگران بزور گدایی محبت میکنی اینارو نمیگم که نمک رو زخمت بپاشم دارم خودمو میگم منم اینجوری بودم اما فهمیدم تا وقتی خودم به خودم عشق و احترام ندم دیگران نمیدن 

آن‌قدر برای خودت ارزش قائل شو  که به کسی بزور نگی بهم محبت کن و طرف فکر کنه چه فرد خاصیه 

از همین الان به بعد یه آدم دیگه شو عوض شو به خودت اهمیت بده رو اعتماد به نفست کار کن

.

دورت بگردم اول از امام رضا میخام که برات دعا کنه پیش خدا و اوکی بشی دوم اینکه مگه شما کمبود محبت دار ...

من کمبود محبت ندارم ولی هدفم از ازدواج عشق بود. ادما اگه نیاز ب عشق و محبت نداشتن که ازدواج نمیکردن

.

چون‌ میدونس زنش میشی ...پسرها معمولا میرن با دوس دختر یکی دیگه ازدواج میکنن.با دوس دختر خودش ازدواج ...

حالت خوبه ؟؟

چون قصد داشته اینو بگیره هیچ حرفی عاشقانه ای نزده الانم چون زنشه نمیزنه؟

بدترین جوابی بود که یکیو بخوای قانع کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حالت خوبه ؟؟چون قصد داشته اینو بگیره هیچ حرفی عاشقانه ای نزده الانم چون زنشه نمیزنه؟بدترین جوابی بود ...

باید موشکافی بشه خوب ..شاید ازدواج اجبار بوده یا لجاجت ...خلاصه زندگی ها لایه لایه س ماها خیلی چیزا رو نمیدونیم

حالت خوبه ؟؟چون قصد داشته اینو بگیره هیچ حرفی عاشقانه ای نزده الانم چون زنشه نمیزنه؟بدترین جوابی بود ...

باید موشکافی بشه خوب ..شاید ازدواج اجبار بوده یا لجاجت ...خلاصه زندگی ها لایه لایه س ماها خیلی چیزا رو نمیدونیم

سلام عزیزم مامانت چی شد من از اون روز که یه تاپیک درمورد مادرت زدی تو فکرت موندم

شکر خدا عزیزم ممنونم از دعای همه نی نی سایتی ها لطفا دعا کنید سلامتی کاملشو بدست بیاره هم جسمی هم ذهنی ممنون🌸 منم برای همتون دعا میکنم

.