2777
2789

شوهرم یه وام داره ماه دیگه قسطش تموم میشه

ماهی شش و پانصد

گفته همون قسط رو از این به بعد پول تو جیبی میدم بهت. تا حالا پول تو جیبی نمی‌داد . ولی شارژ و اینا می‌خرید. اگر پول میگفتم بده میداد. ولی چون خودم حقوق دارم نمیگفتم معمولا

حالا بنظرتون این پول رو که داد خرج خودم کنم یا طلا بخرم مثلا پارسیان

فکر میکنم طلا بخرم بد عادت میشه.

خودم فکر میکنم باید لباس بخرم و فقط برای رسیدگی به خودم استفاده کنم که بد عادت نشه

راهنمایی کنید دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خب اگه دوس داری پس اندازکنی تیکه تیکه طلای کم اجرت بخراگه به پس اندازنیازداری البته وگرنه شش تومن حساب کنی هرماه بخوای بخودت برسی لباس ولوازم ارایش وادکلن وکارهای زیبایی چیزی ازش نمیمونه من خودم تاحالا هم پس اندازمیکردم هم خرج خودم ولی یمدته دیگه دارم خرج خودم میکنم چون نیازی ندارم وبه این فکرمیکنم که الان جوونم ونیازبه لباس های متنوع وگشتن واینادارم 

عزیزم با حقوق خودت پولها رو جمع کن 

بعد تقسیم بندی کن 

نصفشو پس انداز کن ، پارسیان یا طلای شکسته یا بدون اجرت بخر و بعد از چند ماه تبدیل کن به طلای زینتی مورد علاقه ت 

بقیش هم به پوستت و سلامتی ت و لباس هزینه کن 

و یه بخشی هم بزار برای سفر و تفریح و گشت و گذار 

شمال و مشهد و کیش و ...

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘