2777
2789
عنوان

آزادی زنان به روایت غرب

95 بازدید | 3 پست

زن زندگی آزادی به روایت غرب!

قربانی کردن زنان سیاه‌پوست برای توسعه علم پزشکی

دختر ۱۷ ساله‌ای با نام "انارکا وِستکات" که در دوران بردگی، پس از زایمان دچار جراحات و رنج شدیدی شد. اما به جای درمان، او را وسیله‌ آزمایش‌های پزشکی کردند.

دکتر "جی ماریون سیمز" که امروز برخی او را «پدر علم پزشکی مدرن زنان» می‌نامند بیش از ۳۰ عمل جراحی روی بدن او انجام داد

بدون بیهوشی، بدون رضایت و بدون رحم.

سیمز معتقد بود «زنان سیاه‌پوست احساس درد نمی‌کنند!»

و مبتنی بر این باور نژادپرستانه، زنان سیاه‌پوست بسیاری را قربانی جاه‌طلبی خود کرد!

پس از آن بود که سیمز، روش جراحی کشف‌کرده را برای درمان زنان سفیدپوست با استفاده از بیهوشی به کار برد.

با این همه، امروز کشورهایی که چنین گذشته‌ای دارند، می‌خواهند برای دنیا نسخه‌ «حقوق بشر» بپیچند و دیگران را موعظه کنند!

گرچه در این دوساله با طرفداری های غرب از نسل‌کشی‌های اسرائیل دیگر آبرویی برایشان باقی نمانده و کسی فریب آنها رو نمی‌خورد.

#حقوق_بشر_کشک‍ 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

منم اینو دیدم ناراحت کننده بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.