2777
2789

من سنتی ازدواج کردم اما قبل عقد یه دوره آشنایی داشتیمو عاشق همسرم شدم و ازدواج کردم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

با عشق نبود ولی الان خیلی دوسش دارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار از فامیل بگم خودم تو عشق شانس نداشتم

پسرخالم و عروس خالم فامیل دور بودن از صفر شروع کردن زندگیشونو من میبینمشون کیف میکنم

پسرداییم و عروس داییم همکار بودن 

دختر خالم و شوهرشم باهم همکلاسی بودن 

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

به هم نرسیدیم ایشالله میرسم بهش خلاصه بگم مجازی بود 2 ماه بعدس شد حضوری 14 ساله بودیم کم کم عاشق هم شدیم و دیگه شد عشق زندگیم یک سال رل بودیم 2 ساله کاتیم اما باهمیم قرار ها هم پنهونیه مادر اون 2 روز پیش فقظ فهمید

برامنم چایی بریز

😂😂حتما از طرف تو برای خودم می ریزم 😆

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خوب میگفتید 😃

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌