2777
2789

پیرو همون جریان تاپیک پرستار و با اون پیرمرد اینجوری رفتار کرد... چند روز پیش رفته بودم دکتر چون ویروس گرفته بودم و حالم بد بود خیلی کلا یه گوشه از خونه افتاده بودم با بدن درد و گلو درد و رنگمم پریده بود رفتم دکتر ۳ ساعت تو صف وایستادم تا نوبتم بشه همه هم جا میزدن بعضیا از آشنا دکتر بودن کلا فقط میخواستن برای احوال پرسی و خوش بش برن پیشش بعد من و کسایی که واقعا مریض بد حال بودیم هیچ آخرم که رفتم تو حتی معاینه نکرد گلومم نگاه نکرد حتی نپرسید چه علائمی داری تا اومدم بشینم دو ستا شربت الرژی معمولی نوشت گفت برو ادامه خوش و بشش با اشناهاش من که هیچی بعضیا حتی نمیتونستن نفس بکشن که دکشون کرد خواهشا اگه شغلی دارین درست انجامش بدین ما میدونیم خرج و مخارج زیاده حقوقا کمه عادلانه نیست ولی مردم گناه دارن 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اگه بچه و نوجوون نباشی نیاز به معاینه گلو نیست واقعا 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه سری پرستارا مث اینکه اصن حواسشون نیس کجا کار میکنن

هر کی راهش به بیمارستان میفته از درد و بدبختی رفته کسی که نمیتونه تو این شرایط صبور باشه و درست رفتار کنه بیخود کرده پرستاری خونده

من خودم کتفمو عمل کرده بودم چن ساعت بعد عملم خیلی درد داشتم دلمم خییلی گرفته بود چون از خیلی کارام میموندم هی گریه میکردم پرستار اومده بالاسرم میکه چته افسردگی داری؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه و نوجوون نباشی نیاز به معاینه گلو نیست واقعا

اخه اصلا هیچی معاینه نکرد من علائمم نگفتم تا پامو تو اتاق گذاشتم سریع نوشت داد

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه سری پرستارا مث اینکه اصن حواسشون نیس کجا کار میکننهر کی راهش به بیمارستان میفته از درد و بدبختی ر ...

اره پرستارا مخصوصا اونایی که زمان زایمانن من دیدم خیلیاشون عوضین 

شما هم انتظارت تون رو به دیگران محدود به شرح وظایفشان کنید

شرح وظایف پرستار گرفتن علایم حیاتی و اجرای دستورات پزشکه

شما نباید از یه پرستار انتظار صبر ایوب یا محبت و دلسوزی خواهری مادری  داشته باشید

یه سری پرستارا مث اینکه اصن حواسشون نیس کجا کار میکننهر کی راهش به بیمارستان میفته از درد و بدبختی ر ...

شما  انتظارت تون رو به دیگران محدود به وظایفشان کنید

شرح وظایف پرستار گرفتن علایم حیاتی و اجرای دستورات پزشکه

شما نباید از یه پرستار انتظار صبر ایوب یا محبت و دلسوزی خواهری مادری  داشته باشید

بیخود کرده یا باخود کرده کنکور داده از پرستاری قبول شده اگه چیزایی که میگین مهم بود برای استخدامی پرستاری دلسوزی و صبر ایوب رو هم مورد محاسبه قرار میدادن

اینا رو می تونستی همون جا به دکتر بگی

متاسفانه ماها یاد نگرفتیم وقتی حق با ماست بیانش کنیم میاییم پشت سر غر می زنیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شما هم انتظارت تون رو به دیگران محدود به شرح وظایفشان کنیدشرح وظایف پرستار گرفتن علایم حیاتی و اجرای ...

وظیفه پرستار خوش رفتار بودن در زمان بیماری بیمار و احترام گذاشتن به اون هم هست وگرنه چرا همینطور الکی پول میگیرن 

ما پولمونو از تو چاه در نیاوردیم که این همه خرج بیمارستان خصوصی و بخش و دکتر کنیم آخرم بهمون احترام نزارن خستن برن خونه

شما انتظارت تون رو به دیگران محدود به وظایفشان کنیدشرح وظایف پرستار گرفتن علایم حیاتی و اجرای دستور ...

کجای حرفم گفتم دلسوزی کنه؟ خداروشکر نیاز به ترحم و دلسوزی یه غریبه ندارم

من اصن کاری به اون نداشتم حتی صداشم نزدم یه مسکن بزنه یه کاره برگشته میگه تو افسرده ای!