2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کنم هیچوقت نخاسم ادای ادمای حال بد دربیارم همیشه سعی کردم خوب باشم ولی دیگ نمیتونم

چجوری از اون اتفاق از اون روز از اون دوره گذشتید نمیدونم حتی باید چیکار کنم

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡

راستش خودمم نمیدونم چطور گذشتم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدنی که شده

ولی شما بگو مشکلت چیه دوستان راهنمایی کنن خب

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

هیچ وقت نمیگذره فقط برات عادی میشه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اره من در حال حاضر به دلیلی، دچارم به همین مرحله ):خسته شدم دلم‌میخواد یکی دیگه بیاد جای من تصمیم ب ...

انقد همه چی داره سخت میگذره من که واقعا نمیکشم

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡
فک کن همه چی از همه ناامید بشی رها کنه بره و هیچ تلاشی برش نگردونه خونواده درس ادما همه چی

بازم نفهمیدم مشکلت چیه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بشدت بیقرارم و حتی نمیدونم باید چیکار کنم

اگر حرف زدن کمکت میکنه باهام حرف بزن 

ولی میخوام بگم میگذره و تو یادت نمیاد چطور گذشت

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد