2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هر ماه پول میخوای بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 55 پست
من دوست دارم خود مرد بهم پول بده نه اینکه من ازش بخوام

حوب پس یادش بده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هرماه بگو بده وقتی شعور نداره ب زبان بیشعورا باهاش صبت کن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

آخه حس گدایی بهم میده خودش باید وظف بدونه بده

الکی این حس رو نگیر. مگه مسخره بازیه یارمانه. خب وقتی خودت شاغلی باید اگه احتیاج داری بگی. علم غیب که نداره دختر جان. اره ه صدبار بگی بی توجهی کنه حست درسته 

اره خرج خونه رو نده میزارمش سر کوچه نه باید پول بده یاد بگیره زن خرج داره

اون که بله ولی میگم سخت نگیر. اروم جلو برو فکر نکنه پولکی هستی گارد بگیره بعد بشه کیسه من کیسه تو .من بیشمار خانوم شاغل دیدم داستانشون این شده 

آخه حس گدایی بهم میده خودش باید وظف بدونه بده

بوووووو 

پس اول راهی 

بدونه و اون باید خودش متوجه بشه وووووو.....

بیخیال توروخدا خودت درامد داری الکی برای خودت درد سر و دعوا درست نکن بیچاره داره میگه هرچقدر بهت میدم دیگه 

پس مادرش همیشه پول از باباش گدایی میکرده چون من پول‌های بابام دست مامانم بود همیشع

خب همین دیگ تو اون چیزی ک دیدی فک میکنی همه اینجورین شوهرتم اون چیزیو ک دیده فک میکنه درسته

ولی بنظرم اینک بهش بگی پول بده مشکلی نداره  

الکی این حس رو نگیر. مگه مسخره بازیه یارمانه. خب وقتی خودت شاغلی باید اگه احتیاج داری بگی. علم غیب ک ...

عزیزم خود مرد باید بدونه زن چه سرکار بره چ نره مولفه هزینه هاشو و ی مبلغی بهش بده

بوووووو پس اول راهی بدونه و اون باید خودش متوجه بشه وووووو.....بیخیال توروخدا خودت درامد داری الکی ب ...

من باید اعتراض کنم که بگه هر چقدر لازم داری بگو وگرنه خودش یه دفه نگفته تا حالا 

هر ماه من باید بگم پول بده خودش باید بدونه

اکثرا همینن 

ماه به ماه پول مشخصی بگیر 

بگو تا عادت کنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن