2777
2789

با ماشینای  راهنمایی رانندگی خیلی خوب رانندگی میکنم اما با ماشین تودمون هی خاموش میکنم میگم مشکل داره شوهرم میگف نه تو بلد نیسی هر چی میگم نمیفهمی  😂 میگف ۲۰ بارم بری رد میشی مخصوصا شهری

هم امتحان ایین نامه هم شهری رو اولین بار قبول شدم 

خیلی خوشحالم 

ولی جرات اینکه با ماشین خودمون رانندگی کنم رو ندارم ماشینمون کوییکه صفرم هس خریدیم ولی مشکل داره فرمون میلرزه  گردن نمیگیره ببره درست کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم ولی میترسم نتونم رانندگی کنم هیچی بلد نیستم برم برا گواهی نامه میترسم نتونم یاد بگیرم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

منم خیلی دوست دارم ولی میترسم نتونم رانندگی کنم هیچی بلد نیستم برم برا گواهی نامه میترسم نتونم یاد ب ...

ببین از  هیچی نترس هر چی که از فکرت خطور میکنه یکم بالاپایینش کن و انجام بده