2777
2789

خاستم بگم سررررطان بشه تو گلوتون الهی ب حق پنج تن

و میشه هم 

یکی از باغمون دزدی کرد اخرش افتاد مردددددد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

نفرین نکن خدا تو یک شرایطی اجازه داده که از باغ دیگران بتونی میوه بچینی البته که اونم شرایط داره.

خود من هرگز اینکارو نکردم و نمیکنم، حتی گاهی میرم چیزی بخرم و فروشنده میگه تست کن میگم نه، و میگم همون یه دونه رو برام وزن کن پولشو میدم و بعد تست میکنم.

اما اینهمه نفرین رو دلیلشو نمیفهمم، یه عده هم عادت کردن به مال حروم، مال مفت که باشه غارت میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار پسرم گیر داد آب هویج می‌خوام. تو مغازه ها نبود زیاد.

همسرم رفت سر زمین چید. از کارگراش شماره صاحبشو گرفت.

بعد همون روز زنگ زد. گفت از زمینت پنج شش کیلو هویج چیدم بردم شماره حساب و مبلغ بگو بزنم برات

اونم گفت نوش جونتون نمی‌خواد پول بزنی برام

نفرین نکن خدا تو یک شرایطی اجازه داده که از باغ دیگران بتونی میوه بچینی البته که اونم شرایط داره.خود ...

بابا کل باغو غارت کردن بردن ۳ ماه پاره شدن تا محصولش عکل اومد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یکبار پسرم گیر داد آب هویج می‌خوام. تو مغازه ها نبود زیاد.همسرم رفت سر زمین چید. از کارگراش شماره صا ...

درود به شرف تو و هسرت

بابا کل باغو غارت کردن بردن ۳ ماه پاره شدن تا محصولش عکل اومد

حروم حلال برای یه عده عین آب خوردنه، نمی‌ترسند از حرام خواری، حرام چه مثقال چه خروار آدمو بیچاره میکنه، تو کربلا امام حسین به دشمنان گفت که لقمه حرام باعث شد گوشهاتون صدای حق رو نشنویم