2777
2789

خودم میرم سرکار و تازه ۲ ماهه زایمان کردم و مرخصی هستم چادری هستم و هیچ وقت آرایش غلیظ نمیکنم. یه روز رفته بودم خونه مامانم وقتی برگشتم اونجا رژ خواهرمو زدم که وقتی میام خونه شوهرم خوشش بیاد. وقتی رسیدم بهم گفت کجا بودی چرا رژ زدی. یه تیشرت تنم بود که روی اون لباس آستین بلند پوشیدم و فقط دکمه بالا رو بستم به اینم گیر داد که چرا کل دکمه ها رو نبستی خلاصه اون روز خیلی اعصابمو بهم ریخت. امروز بوده سالگرد ازدواجمون بود چون می‌خواستیم بریم بیرون مامانم اومد پهلوی بچم و رفتم صبحی یه کیف خریدم که وسایل بچمو بزارم داخلش و بعدشم رفتم محل کار خواهرم واسه پیگیری کار همسرم که ببینم کارای حسابداری همسرمو انجام داده یا نه. 

امروز عصری یهو دیدم شوهرم گفت این کیف کجا بوده گفتم از قبل داشتم و یه لحظه بو کشید و گفت نه بوی نو بودن میده. بعد خندیدم و گفتم خودم خریدم‌ بعد گفت دیگه کجاها رفتی هان؟؟؟ گفتم رفتم محل کار خواهرم. بهم گفت یه مدرکی ارائه بده که رفتی محل کار خواهرت 

اینو که گفت عصبی شدم بخدا تا مجرد بودم هیچکی نگفت بالای چشمت ابروست اما حالا مدام باید این رفتارا رو تحمل کنم. بهش گفتم زنگ مامانم میزنم و میگم برای اینکه بترسونمش شماره مادرمو آوردم ولی دیگه حواسم نبود به گوشی که دستم خورده بود و شماره گرفته بودم و مامانم گوشی رو برداشته بود. فاصلمون تا خونه مامانم کمه اونم نگران شده بود و اومد خونمون. قبل اینکه بیاد شوهرم گفت من بدبخت شدم که با تو ازدواج کردم و وقتی مامانم اومد توی اتاق بودم به مامانم گفتم من اشتباه کردم برو خونه و مامانم داشت میرفت که به شوهرم گفت با اجازه. شوهرم بهش گفت متاسفم بابت تربیت دخترت. یا وسط دعوا بهم گفت عاشق حیای تو شدم و گرنه خیلی خوار و زشت بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زندگی بیشتر  چادریا همینجوریه💔

ان‌شاءالله خداوند به زندگی‌های امثال شما مردی رو بده که غیرت رو فقط روی لباس و مو و بیرون رفتن نبینه غیرت واقعی یعنی نذاری آب تو دل زنت تکون بخوره❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

سام‌شوهرتون احتمالا اعتمادش داره از بین میره و دنبال دلیله برای خودش.کاملا کارش غلطه

کارش زشته.واضحا یکبار توضیح بدید بهش.

حستون رو بگید .

دیگه ادامه اش ندید.

بهتر شدید بگید ازمادرتون عذر خواهی کنه.

درضمن وقتی میگید زنگ میزنم مامانم دفعه بعد اونم همینو میگع.

از اول خیلی بهش رو دادی و ایشون هم پررو شده 😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خاک توسر شوهرت کنن کیف رو بو میکنه؟؟؟؟؟

اونوقت با این حرفا و رفتارا مادرت بهش میگه با اجازه من رفتم ؟؟؟؟مادر منو میخواد این داماد چقدر رو میدین چتونه که باج به شغال میدین؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مغرور ببار بهونه جو ایرادگیر ازخودراضی کینه ای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خاک توسر شوهرت کنن کیف رو بو میکنه؟؟؟؟؟اونوقت با این حرفا و رفتارا مادرت بهش میگه با اجازه من رفتم ؟ ...

آره واقعا این جور آدم ها  را باید یکی بشونه سر جاشون. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اینجور که میگی لیاقتش یه زن بی شرف بوده بعد حرف از حیا و خوشگلی و بیرون نرفتن میزنه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.