2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم دلم گرفته

291 بازدید | 17 پست

۱۰ مهر بچم به دنیا اومد خیلی دوسش دارم ولی از اطرافیانم زده شدم دلم گریه میخواد شوهرم بهم اهمیت نمیده از وقتی هم از بیمارستان اومدم بیرون منو آورده خونه مامانش اینا موندیم 

حس پرنده ای رو دارم که کردنش تو قفس 

احساس میکنم فقط به درد زاییدن میخوردم نه دوست داشته شدن بخاطر همین شوهرم دوسم نداره 

کاش میمردم نا شکر نیستم بچم فقط امید زندگیمه اگر نبود حتما اینو از ته ته وجودم میخواستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی 2روزه زایمان کردی؟ مبارک باشه ، 

چقدر همسرت و خونواده اش دوست داشتن که بردند خونه خودشون تا بهت برین دوباره سر پا بشی، 

عزیزم معمولاً بعد زایمان آدم به دلیل کم خونی و .. دچار افسردگی میشه اینا طبیعیه.

سعی به خودت برسی و زودتر خوب بشی ، آخه بچه مادر سالم و عاقل لازم داره   

عزیزم اولا قدم نو رسیده مبارک‌ باشه انشاالله یه بچه خوب و‌دوست داشتنی برای خانواده و‌مفید برای جامعه بشه  این یه حس طبیعیه بین خانوما اکثرا بعد زایمان حس افسردگی و بی توجهی دارن اما بدون مادری کردن خودش به تنهایی یه شغل سنگینه و‌ گول جو‌ جامعه رو‌نخورید خیلیا به خاطر اینکه زورشون میاد بچه داری کنن مادرا رو تخریب میکنن در صورتی که همون بچه وقتی بزرگ میشه نوجوون میشه تازه همه حسرتشو میخورن 

شوهر شما که قطعا باید به شما توجه کنه وظیفشه 

اما به نظرم خودتم برس به خودت یکم تفریح کن حال خودتو خوب کن وقتی اوشون وظیفشو انجام نمیده شما خودت به خودت توجه کن حداقل به بقیه فکر نکن اصلا برات مهم نباشن 

خودتو بچتو عشقه فقط 

بهش میگن افسردگی بعد زایمان 

همراهی همسر میخواد که بهتر بشی 

اما حالا که نیس ،سعی کن با هر کسی که احساس میکنی صادقه و مهربون ،گاهی همصحبت بشی ،و اگه بتونی گاهی از خونه بزنی بیرون بدون بچه

برو خرید  یا پیاده روی ،دوش هم زیاد بگیر

بخاطر طفلی که به میل شما دنیا اومده ،باید قوی بمونی بانو 

حس افسردگیه بعد زایمانه عزیزممنم بشدت دچارش شدمبعداز نه ماه تازه یکم بهترم عزیزمبه خودت برس وفقط به ...

خیلی سخته شاید یه صحنه باشه که باعث خنده باشه ولی من برای اونم گریه میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردا اکثرا همینن، نفهم تو تنها نیستی عزیزم، خودتو فراموش نکن که چقدر وجودت با ارزش

قبلا خیلی دوسم داشت الان با اینکه تو خونه مادرشینا تو یه اتاقیم اون یه ور خونست من اینور خونه احساس میکنم اصلا دوسم نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی 2روزه زایمان کردی؟ مبارک باشه ، چقدر همسرت و خونواده اش دوست داشتن که بردند خونه خودشون تا بهت ...

بله ۲ یا ۳ روز میشه امروز که از زایمانم میگذره

دلم میخواست شوهرم گل بخره بیاد پیشم بچمو ماچ کنه خودمو ماچ کنه بگه براش مهمم ولی گل رو خرید داد مادر و خواهرش آوردن خودش هم از دور لبخند زد

بچه رو از دور فقط نگاه میکنه میترسه بغلش کنه از منم دور شده من الان بهش نیاز دارم نه بعدا بیشتر از درد بخیه هام خلع وجود شوهرم آزارم میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی سخته شاید یه صحنه باشه که باعث خنده باشه ولی من برای اونم گریه میکنم

میفهممت

من این دوران رو گذروندم عزیزم

با شرایط بدتر

به خاطر شرایطی به طور محدود باید خونه یکی اقوام شوهرم زندگی میکردم

بعدم اومدم خونه خودم یه اتفاق دیگه هم برام افتاد دیگه بدترشدم

افسردگی شدید و توهم پیداکردم. بچمم همراهیم نکرد خیلی بوه ناآرومیه

امابدون میگذره و اوضاع روز به روز بهتر میشه

فقط نذار افسردگیت ادامه پیداکنه

بله ۲ یا ۳ روز میشه امروز که از زایمانم میگذرهدلم میخواست شوهرم گل بخره بیاد پیشم بچمو ماچ کنه خودمو ...

عزیزم کار همسرت کاملا نرماله

یه انسان جدید اومده بینتون که میترسه بغلش که خودت باید آروم آروم بدی بغلش 

و اینکه برده پیش مامانش ، برای اونها جز دردرسر چیزی نیست ولی ازت مراقبت میکنن خوب نیست تنها بمونی

چند روز بگذره استراحت کن ازین لحظات نهایت استفاده رو ببر

بری خونه خودت میبینی چقدر دست  پات بسته میشه با وجود بچه کوچیک

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم  منم تو غربت  با نوزاد  ولم میمرد میرفت  تا دوازده  و یک

بعد الان بعد این همه سال ازش میپرسم چرا  یذره وجدان نداشتی منو  تو غربت تنها ول میکردی میرفتی

میگه من  اون موقع  چیزی از زن و  بچه و اینا حالیم  نمیشد   

هیچ وقت فکر نکردم  حق و حقوقی دارن

باور کن ولمون میکرد  میرفت با رفیقاش  بیرون

اما  الان  بهتر شده ها   ولی من اون روزا  همش  تو ذهنم میاد و کمبودشو حس میکنم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩