2777
2789

دیگه اون حس عشق عمیقی که بود ندارم انگار اونم خیلی ذوق نداره مثل خودم

ما از دور همو میخواستیم و ارتباطی باهم نداشتیم و هیچ حرفی نزدیم راحبش اون موقع

من بعضی وقتا به سرم میزد میرفتم فالوش میکردم اونم بک میداد این اخریا ریپ زد استوریمو

الان باهم اشنا میشیم ولی من با دیدنش نه اون ضربان قلبه رو دارم نه خیلی خوشحالم ولی کنارش ارامش دارم این که بالاخره بعد چند سال شده خوشحالم میکنه

الان به جدایی فکر میکنم برام راحته میترسم ازش جدا شم دوباره به سرم بزنه..

این حس دوست داشتنه؟قبلا عشق بوده بنظرتون؟

عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی. اما دوست داشتن پیوندی است خودآگاه و از روی بصیرت روشن و زلال. عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هرچه از غریزه سر زند بی‌ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع می‌کند و تا هر جا که یک روح ارتفاع دارد، دوست داشتن نیز همگام با آن اوج می‌یابد.

عشق در غالب دل‌ها، در شکلها و رنگهای تقریبا مشابهی، متجلی می‌شود و دارای صفات و حالات و مظاهر مشترکی است، اما دوست داشتن در هر روحی جلوه‌ای خاص خویش را دارد و از روح رنگ میگیرد و چون روح‌ها، برخلاف غریزه‌ها، هر کدام رنگی و ارتفاعی و بُعدی و طعم و عطری ویژه خویش دارد، می‌توان گفت که به شماره هر روحی، دوست داشتنی هست.

عشق با شناسنامه بی‌ارتباط نیست و گذر فصل‌ها و عبور سالها بر آن اثر می‌گذارد، اما دوست داشتن در وَرای سن و زمان و مزاج زندگی می‌کند و بر آشیانه بلندش، روز روزگار را دستی نیست...

عشق در هر رنگی و سطحی، با زیبایی محسوس، در نهان یا آشکار، رابطه دارد. چنانچه شوپنهاور می‌گوید:

"شما بیست سال بر سن معشوقتان بیافزایید، آنگاه تأثیر مستقیم آن را بر احساس‌تان مطالعه کنید"!

اما دوست داشتن چنان در روح غرق است و گیج و جذب زیبایی‌های روح که زیبایی‌های محسوس را به گونه‌ای دیگر می‌بیند.

عشق طوفانی و متلاطم و بوقلمون صفت است، اما دوست داشتن آرام و استوار و پر وقار و سرشار از نجابت.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه