2777
2789

اگه دختر دبیرستانی داشته باشید  یه پسری بهتون که مادر هستید زنگ بزنه بگه که چند ماهی هست باهم یعنی دخترتون در ارتباطن برای اشنایی  چه کاری انجام میدید؟

پسره ۲۳ سالشه و ناگفته نمونه که مدتی تو خارج از کشور کار میکرده اونجا پول زیادی در میاورده بعد مدت خیلی زیادی تونسته تو ایران خونه بخره و در حال حاضر قراره ماشین کاری بخره برای کار کردن

از همه مهمتر به دخترتون گفته که درسشو بخونه

خانواده پسره هم در جریانن حالا پسره خودش به مادره زنگ زده

اینا حد مرز رابطشون هم برقراره.

کادو و هدیه های مختلفی میفرسته برای دخترتون ایا قبول میکنید؟

چند سال بمونم تو آشنایی اونم تحت نظر هر دو خانواده ‌‌بعد دیپلم انشالله خواستگاری .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حدودا همسن دخترتون هستم. تو این سن آخرین چیزی که بهش فکر می‌کنم ازدواجه. الان وقت کار و تلاش منه. باید کار کنم، دانشگاه برم و یه جایگاهی تو اجتماع داشته باشم، اون موقع کیس های ازدواجی بهتری در خونه رو می زنن.

نذارین قبل از لیسانس ازدواج کنه

خراسان شمالی🤍

من خودم حدودا همسن دخترتون هستم. تو این سن آخرین چیزی که بهش فکر می‌کنم ازدواجه. الان وقت کار و تلاش ...

کاریه که شده قرار بر این بود رابطشون تموم بشه و کات کنن  اما نه دختر نه پسر هیچکدوم قبول نمیکنن