2777
2789

مهریه بالای ۱۱۰ میتونی حکم توقیف اموال بگیری و مهرتو برداری زیر ۱۱۰ نمیتونی 

اگر قبل از اینکه توقیف بزنی ،طرف مقابل رفته باش بنام کسی کرده باش نمیتونی کاری کنی 

اقساطی شدن مهریه ام خیلی وقت هست منتها  کردنش سالی دوتا 

خلاصه که راه فرار برای مردا زیاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود نیست که ری..ده شده تو حیا و عزت خونواده‌های ایرانی. وقتی مرد ببینه هر غلطی کرد زن تهش یه سکه سالی ی‌خواد بگیره معلومه که همه غلطی می‌کنه با هر هرزه‌ای می‌پره خیانتم می‌کنه منم باشم می‌کنم از چی بترسه بعد میان شعار میدن تو تلویزیون میگن تحکیم بنیان خانواده فرزندآوری خوب بیشعور فرزندو بیارم وقتی زن از چیزی نترسه مرد از چیزی نترسه که بخواد زندگیشو سفت بچسبه خدایی چرا نره سمت عشق و حال بعد چه جوری زندگی پابرجا بمونه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

مهریه بالای ۱۱۰ میتونی حکم توقیف اموال بگیری و مهرتو برداری زیر ۱۱۰ نمیتونی اگر قبل از اینکه توقیف ب ...

چه مسخره یعنی اگه ن مهریش زیاد باشه کل مهریه بهش تعلق می‌گیره ولی کم باشه سالی یه سکه؟اگه واقعاً قانون اینه که متاسفم مهریه بالا رو میدن پایین و مرد نمی‌تونه

چه مسخره یعنی اگه ن مهریش زیاد باشه کل مهریه بهش تعلق می‌گیره ولی کم باشه سالی یه سکه؟اگه واقعاً قان ...

عزیزم تااااازه مهریه بالای 14 سکه باید زن کلی مالیات بده تا ثبتش بکنن😐😐😐💔💔

خوب قبلا به زندان بود یه مامور بود یارو میگرخید الان دیگه حق این کاررو نداره زن و باید به دادگاه مرا ...

کارگر کاش یه سکه بود    شوهرسابق من کارمند بانکه سالی ی سکه بوده تازه این مال قبلا  الان سکه گرون شده

بیخود نیست که ری..ده شده تو حیا و عزت خونواده‌های ایرانی. وقتی مرد ببینه هر غلطی کرد زن تهش یه سکه س ...

فقط باید شروط ازدواج گذاشت که اگه مرتیکه گوهی خورد اموالشو کامل بکشی بالا یا هر کار دیگه ای 

عزیزم تااااازه مهریه بالای 14 سکه باید زن کلی مالیات بده تا ثبتش بکنن😐😐😐💔💔

یا علی. اینم قانون جدیده حالا خدا را شکر ما قبل این قانون ازدواج کردیم ثبت شد رفت

فقط باید شروط ازدواج گذاشت که اگه مرتیکه گوهی خورد اموالشو کامل بکشی بالا یا هر کار دیگه ای

اونم وقتی قانون همه جوره به نفع مرده  می‌دونه حالا حالاها قرار نیست چیزی به عنوان مهریه پرداخت کنه اسکول مگه همچین شرایطیو قبول کنه این نشد یکی دیگه

اونم وقتی قانون همه جوره به نفع مرده می‌دونه حالا حالاها قرار نیست چیزی به عنوان مهریه پرداخت کنه ا ...

خب اگه قبول نکرد هریییی 

زنا هم مجبور نیستن ازدواج کنن خودشو بدبخت کنن مگه طرف ثابت کنه که آدم حسابیه

خب اگه قبول نکرد هریییی زنا هم مجبور نیستن ازدواج کنن خودشو بدبخت کنن مگه طرف ثابت کنه که آدم حسابیه

چی بگم ‌ فقط می‌دونم راهش این نیست که ازدواج نکنن اوضاع مملکتو باید درست کنن. دختر پسرا ازدواجم که نکنن هزار تا مسئله دیگه پیش میاد براشون به خاطر همین

چه مسخره یعنی اگه ن مهریش زیاد باشه کل مهریه بهش تعلق می‌گیره ولی کم باشه سالی یه سکه؟اگه واقعاً قان ...

بالای ۱۱۰ باش مرده چیزی داشته باش مال و اموال زن توقیف میکنه 

ولی زیر ۱۱۰ همون توقیف هم نمیتونه بکنه