الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخود نیست که ری..ده شده تو حیا و عزت خونوادههای ایرانی. وقتی مرد ببینه هر غلطی کرد زن تهش یه سکه سالی یخواد بگیره معلومه که همه غلطی میکنه با هر هرزهای میپره خیانتم میکنه منم باشم میکنم از چی بترسه بعد میان شعار میدن تو تلویزیون میگن تحکیم بنیان خانواده فرزندآوری خوب بیشعور فرزندو بیارم وقتی زن از چیزی نترسه مرد از چیزی نترسه که بخواد زندگیشو سفت بچسبه خدایی چرا نره سمت عشق و حال بعد چه جوری زندگی پابرجا بمونه
من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️
مهریه بالای ۱۱۰ میتونی حکم توقیف اموال بگیری و مهرتو برداری زیر ۱۱۰ نمیتونی اگر قبل از اینکه توقیف ب ...
چه مسخره یعنی اگه ن مهریش زیاد باشه کل مهریه بهش تعلق میگیره ولی کم باشه سالی یه سکه؟اگه واقعاً قانون اینه که متاسفم مهریه بالا رو میدن پایین و مرد نمیتونه
خب اگه قبول نکرد هریییی زنا هم مجبور نیستن ازدواج کنن خودشو بدبخت کنن مگه طرف ثابت کنه که آدم حسابیه
چی بگم فقط میدونم راهش این نیست که ازدواج نکنن اوضاع مملکتو باید درست کنن. دختر پسرا ازدواجم که نکنن هزار تا مسئله دیگه پیش میاد براشون به خاطر همین