2777
2789

چند سالشونه 

هر چند وقت یکبار با چه دوزی میدید

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به مدت دو ماه، هفته ای یه بار چون بشدت پایین بود الان ماهی یه بار

تو اینستا یه پست دیدم دکتر گفت روزی یه قرص ۱۰۰۰ کمه😐

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بله به مدت دو ماه، هفته ای یه بار چون بشدت پایین بود الان ماهی یه بار

بچتون چند سالشه و علائم کمبود چیا بود؟

منم هفته ای یه بار اگه یادمش باشه

به بچه میدید یا خودتون میخورید

هیچ ویتامینی به اندازه ویتامین دی برای انسان مهم و حیاتی نیست، تنها ویتامینی هست که تمام سلولهای بدن گیرنده ویتامین دی دارن و در حقیقت ویتامین نیست بلکه یک هورمون و حتی فراهورمونه، و تاثیر زیادی روی رشد و هوش بچه داره، و البته مهم ‌ترین نقش اون تنظیم و تقویت سیستم ایمنی و استحکام استخوان و دندانه.

میزان مصرف هم بستگی به وضعیت بدنی داره ولی هیچوقت از 50 نباید کمتر باشه و بین 50 تا 80 بهترین حالت اونه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
هیچ ویتامینی به اندازه ویتامین دی برای انسان مهم و حیاتی نیست، تنها ویتامینی هست که تمام سلولهای بدن ...

مرسی از وقتی که گذاشتی 

ما با توجه به یه بیماری ژنتیکی مطمئنم خانوادگی کمبود ویتامین دی داریم .دخترم ۱۱سالشه شما میتونید راهنمایی کنید هر چند وقت یبار قرص ۱۰۰۰ داریم خونه بهش بدم

مرسی از وقتی که گذاشتی ما با توجه به یه بیماری ژنتیکی مطمئنم خانوادگی کمبود ویتامین دی داریم .دخترم ...

روزانه یک قرص 1000 بهش بدید و بعد از یک ماه برای 4 روز مصرف قرص رو قطع کنید،و بعد ازش آزمایش بگیرید،اگر بین 50 تا 80 بود که کافیه و البته فراموش نشه که باید روزانه بهش منیزیوم بدید،چون منیزیوم فعال ساز اصلی ویتامین‌دی،و بدون مصرف منیزیوم ویتامین‌دی فعال نمیشه و باعث رسوب کلسیم در بدن میشه.

مصرف ویتامین‌دی برای هر فرد متفاوته و با توجه به جواب آزمایش میشه دوز مصرف رو مشخص کرد.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
روزانه یک قرص 1000 بهش بدید و بعد از یک ماه برای 4 روز مصرف قرص رو قطع کنید،و بعد ازش آزمایش بگیرید، ...

مممنونم