asi0 مدیر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2006 عنوان همه گفتن نه ولی من کردم 😂😂😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 55 پست ب اکسم پیام دادم 😂 1404/07/13 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 کلا اگر اون مقصر باشه نباید استقبال کنی باید کاری کنی به غلط کردن بیفته کلا رابطه خوب نیست همون کات ... من خرذوق شدم😂 کلا اخرین بارش تقصیر خودم بود و یکم تقصیر اونبلد نیستم طرفو ب غلط کردن بندازم خدایا سپاسگزارم
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 آروم باش اصلا هم زنگ نزن دیگه طاقت ندارم خدایا سپاسگزارم
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 727 من خرذوق شدم😂 کلا اخرین بارش تقصیر خودم بود و یکم تقصیر اونبلد نیستم طرفو ب غلط کردن بندازم 🥴🫠 باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 چن سالته؟ ۲۴البته الکی میگم طاقت دارمولی خب خیلی تنها بودم دلم میخواست بایکی باشم این مدت خدایا سپاسگزارم
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 727 ۲۴البته الکی میگم طاقت دارمولی خب خیلی تنها بودم دلم میخواست بایکی باشم این مدت منم سه سال ازت بزرگترم ، میدونی آدم تحمل کنه تنهایی رو و عادت کنه خیلی بهتره با کسی باشه که قدرشو ندونه و تعهدی نداشته باشه بهشبنظرم این رابطه ها همش کشکه باید طرف بیاد خواستگاری و ... که بشه گفت واقعیه باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 منم سه سال ازت بزرگترم ، میدونی آدم تحمل کنه تنهایی رو و عادت کنه خیلی بهتره با کسی باشه که قدرشو ند ... اره ولی من بیشتر از خنگی خودم حالم بده چون هرکی میاد طرفم ایقد بی عقل بازی درمیارم ک بدبخت سر ب بیابون میزاره خدایا سپاسگزارم
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 727 اره ولی من بیشتر از خنگی خودم حالم بده چون هرکی میاد طرفم ایقد بی عقل بازی درمیارم ک بدبخت سر ب بیاب ... مثلا چکار میکنی ؟ دلیل کات شدن این رابطه تو چی بود ؟ باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 مثلا چکار میکنی ؟ دلیل کات شدن این رابطه تو چی بود ؟ بلد نیستم درست حرف بزنم باهاشون هر چی میاد سرزبونم میگم این رابطه هم از اولش من نمیخواستمش و دیگه خراب شد ولی دیشبی فک میکنه من خیلی اهن پرستم و اینجورچیزابااینکه تا حالا ازش چیزی نخواستم ولی خب بلد نیستم حرف بزنم همش خودمو بد جلوه میدم خدایا سپاسگزارم
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 727 بلد نیستم درست حرف بزنم باهاشون هر چی میاد سرزبونم میگم این رابطه هم از اولش من نمیخواستمش و دیگه خر ... چی بگم والا ولی نمیدونم چرا حسم میگه تو مقصر نیستی باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
عروسکoصورتی عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4313 چی بگم والا ولی نمیدونم چرا حسم میگه تو مقصر نیستی کلا خودشم زود عصبی میشه و منو مقصر میدونه 😅 خدایا سپاسگزارم
تلماخانوووم عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 679 همزادیم نکنه 😂😂😂😂 توام پیام بده دنیا دو روزه 😂 من دوسه روز پیش بک زدم و بعد ۳ روز کات کردم دیکه بهش برنمیگزدم https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg