2777
2789
عزیزم ان شالله خودت باردار بشی

سلام گلم مرسی از محبتت ولی من چون بچه هام ناسالم میشن میخوام اینکارو بکنم دعا کن همین با موفقیت پیش بره امروز پرونده تشکیل دادم منتظرم فردا ببرمش بیمارستان

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم مرسی از محبتت ولی من چون بچه هام ناسالم میشن میخوام اینکارو بکنم دعا کن همین با موفقیت پیش ...

خب عزیزم نمی‌خوام ته دلت خالی کنم از کجا معلوم تخمک گرفتی اون خانم مریضی پنهان داشته باشه یا جداباداش مریضی داشته باشند 

خب عزیزم نمی‌خوام ته دلت خالی کنم از کجا معلوم تخمک گرفتی اون خانم مریضی پنهان داشته باشه یا جدابادا ...

😐😐😐عزیزم بجای این حرفا یه دعای قشنگ میکردی وقتی خدا سرنوشت منو اینجوری رقم زد من هم تسلیم امر خداوندم و راضیم به رضایتش و شکر که همسری با درک قسمتم شد که قبول کرده این همه هزینه کنه تا من مادر بشم با اینکه مشکل فقط از منه🙂خانمهایی که تخمک اهدا میکنن از همه لحاظ بررسی میشن دیگه جای نگرانی نداره اگر خدا خواست و مادر شدم از بندبند وجودم برای اون بچه میذارم حتی اگر از من نباشه چون من شبهایی رو گذروندم که هرکسی تحمل اون همه غم و درد رو نداره و باز هم میگم امیدم به خداست

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
😐😐😐عزیزم بجای این حرفا یه دعای قشنگ میکردی وقتی خدا سرنوشت منو اینجوری رقم زد من هم تسلیم امر خدا ...

عزیزم خودم ناباروری داشتم چندین سال ..چن سال طعنه حرف شنیدم چ شب ها با گریه خوابیدم..دکترها معروف جوابم کرده بودن ..تخمک اهدایی باید میگرفتم قبول نکردم سپردم بخدا 

ان شالله باردار بشی سه قلو سالم خوشگل صالح