2777
2789
عنوان

تنهایی

127 بازدید | 17 پست

سلام سلام؛

من با یه نفر 2 سال رفیق بودم

یعنی هرکی مسخرش میکرد یا باهاش بد حرف میزد پشتش بودم جوری که تو تنهاییاش منو صدا میکرد تا برم دلداریش بدم و اینا...

بعد چند وقته این دورش شلوغ شده اصلا محل نمیده،اینجوریه که من وقتی تو نیمکت نشستم میاد میگه بلند شو میخوام به(بغل دستیت یه چیزی بگم)

آخه من کل زندگیشو میدونم این چرتو پرت بازیاش برا چیهههه؟

حتی با اینکه بهش گفتم ازش ناراحتم یه زنگ نزد از دلم در بیاره.

اوه واقعا باید چیکار کنم؟

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا مودی بیشعوره از دماغ فیل افتاده رو دو تا آدم تحویلش گرفتن فک کرده خبریه تهش دوراشو میرنه برمیگرده پیش خودت اون روز بزن لهش کن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ولی من صدمو گذاشتم براش💘

شنیدی میگن ادما از سیل متنفرن ولی از نم نم بارون خوششون میاد؟

آدما هم همینطورین 

نباید زیاد محل بدی بهشون 

★ 𝑾𝒉𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒏𝒆𝒆𝒅 𝒚𝒐𝒖, 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒔𝒂𝒚 𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒚𝒐𝒖 ★

شنیدی میگن ادما از سیل متنفرن ولی از نم نم بارون خوششون میاد؟آدما هم همینطورین نباید زیاد محل بدی به ...

میدونی چیه؟

من واقعا از تنهایی میترسم،یعنی اینجوریه که وقتی تایم آزاد رو تنها میرم جایی اینقد خودمو تحقیر میکنم که جونم به لبم میرسه،

بخاطر همون واقعا نمیخوام کسیرو از دست بدمممم

نور و عشق الهی جاریست✨

میدونی چیه؟من واقعا از تنهایی میترسم،یعنی اینجوریه که وقتی تایم آزاد رو تنها میرم جایی اینقد خودمو ت ...

الهی میفهمم🥹 طبیعیه

این رفیقت نشد فدای سرت. ایشالا رفیق بعدی

ولی تو هم یاد بگیر صدتو برا کسی نزاری. همون یک هم برا آدما اضافیه

★ 𝑾𝒉𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒏𝒆𝒆𝒅 𝒚𝒐𝒖, 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒔𝒂𝒚 𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒚𝒐𝒖 ★

الهی میفهمم🥹 طبیعیهاین رفیقت نشد فدای سرت. ایشالا رفیق بعدیولی تو هم یاد بگیر صدتو برا کسی نزاری. ه ...

وای اصلا انگار خالیی شدممم؛

مرسی که بهم گوش دادی:)

نور و عشق الهی جاریست✨