2777
2789

سلام خانوما؛ من ميخوام طوطي بخرم.عكساشو براتون ميذارم.

١.اولي عروس هلندي هست ميتونه صحيت كنه ؛وابسته ميشه و ماماني هست.قيمت جوجش ١٣٠ 

٢.دومي طوطي ملنگو هست با هموم شرايط قيمت جوجش ٢٠٠ تومن.

حالا از لحاظ ظاهري به نظرتون كدوم بهتره.من ميگم ملنگو بيشتر توي ذهن بقيه طوطي رو تداعي ميكنه و خاص تر هست ولي دلم بيشتر عروس هلندي دوست داره.ولي خب چون دارم هزينه ميكنم و وقت ميخوام براش بذارم دوست ندارم جوري باشه كه بقيه بگن نگا جوجه زرد خريده.حالا ممنون ميشم نظراتتون رو بهم بگين.❤️❤️🌺🌸پيشاپيش هم از دوستاتي كهوقت ميذارن تشكر ميكنم.

🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای خوش به حاااالت 

من آرزومه یکی ازین طوطیا داشته باشم 😣😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اينم ملنگو دوست داشتني. دوستان اين طوطي از قبلي بزرگتر ميشه حدودا.توي فروشگاه يكي بىد دست اموز بود خ ...

همینو بخر .

خیلی مهربونن . چند روز مهمونمون بود . از روی لبم تخمه برمیداشت میخورد 😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

حیفه اینا تو قفس باشن 

چطور دلتون میاد 😔

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود