آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 عنوان سرماخوردم درس دارم 169 بازدید | 16 پست وای صبح ۲ ساعت با بدبختی خوندم ساعت ۱۲ تا ۵ مدرسه بودم اومدم بدجور سردرد ابریزش بینی گرفتم ولی گلوم بهتر شدهچیکار کنم چجوری بخونم وقتی نمیخونم عذاب وجدان دارم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/13 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_jellyfish عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 3492 وای منم گلوم درد میکنه نمیدونم چجوری باید بخونم 😭😭 🪐🪐🪐
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 استراحت کن خوب بشی دوره سرماخوردگی یه هفتست من از دیروز مریضم حالاحالاها خوب نمیشم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 وای منم گلوم درد میکنه نمیدونم چجوری باید بخونم 😭😭 من دیروز گلودرد وحشتناک صبحم همینطورانقدر ویتامین و قرص و انتی بیوتیک خوردم گلو بهتر شده الان آبریزش بینی دارم و سردرد انقدر خستم نمیتونم تکون بخورم فرداهم دو تا امتحان دارم😑 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 6487 دوره سرماخوردگی یه هفتست من از دیروز مریضم حالاحالاها خوب نمیشم یکمی استراحت کن بهتر شدی بخون
blue_jellyfish عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 3492 من دیروز گلودرد وحشتناک صبحم همینطورانقدر ویتامین و قرص و انتی بیوتیک خوردم گلو بهتر شده الان آبریزش ... منم دیروز گوش و سمت چپ گلوم درد میکرد ، الان گلو و گوش سمت راست ، چشمام هم میسوزه مثل تو هم دو تا امتحان دارم 🤕 🪐🪐🪐
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 منم دیروز گوش و سمت چپ گلوم درد میکرد ، الان گلو و گوش سمت راست ، چشمام هم میسوزه مثل تو هم دو تا ام ... وای انشاءالله خوب شی♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
blue_jellyfish عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 3492 وای انشاءالله خوب شی♥️ مرسی عزیزم شما هم انشاالله خوب بشید 💕 🪐🪐🪐
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 مرسی عزیزم شما هم انشاالله خوب بشید 💕 مرسی♥️♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
cookie_80 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 12023 منم اوکی نیستم ولی باید خوند خب..بدنم درد داره اه ...دمنوش گرم بخور...بعدش شروع کن به خوندن با هر سختییی
aymaah496 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 691 استراحت کن که خوب بشی نترس عقب نمیمونی جبرانش میکنی سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی علاقه مندم و عاشق بچه هام
fateme1881 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 3352 لازم نیست مثل همیشه بخونی. نیم ساعت بخون نیم ساعت استراحت کن. اینجوری حداقل فکر نمیکنی هیچی نخوندی صفر هم نمیشی که مغزت عادت کنه خسته هم نمیشیشربت هم بخور خوبه برای ابریزش بینی مخصوصا
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2932 لازم نیست مثل همیشه بخونی. نیم ساعت بخون نیم ساعت استراحت کن. اینجوری حداقل فکر نمیکنی هیچی نخوندی ص ... مرسی لطف کردی♥️♥️ گفتم امسال بمیرم هم باید درس بخونم چون پارسال ب بهونه های مختلف نمیخوندم شام بخورم ساعت ۷ استارت میزنم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
fateme1881 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 3352 مرسی لطف کردی♥️♥️ گفتم امسال بمیرم هم باید درس بخونم چون پارسال ب بهونه های مختلف نمیخوندم شام بخورم ... حتی شده دوساعت بخون کافیه بیشتر از این خودتو اذیت نکن