2777
2789
عنوان

سرماخوردم درس دارم

169 بازدید | 16 پست

وای صبح ۲ ساعت با بدبختی خوندم ساعت ۱۲ تا ۵ مدرسه بودم 

اومدم بدجور سردرد ابریزش بینی گرفتم ولی گلوم بهتر شده

چیکار کنم چجوری بخونم وقتی نمیخونم عذاب وجدان دارم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استراحت کن خوب بشی

دوره سرماخوردگی یه هفتست 

من از دیروز مریضم حالاحالاها خوب نمیشم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

وای منم گلوم درد می‌کنه نمی‌دونم چجوری باید بخونم 😭😭

من دیروز گلودرد وحشتناک صبحم همینطور

انقدر ویتامین و قرص و انتی بیوتیک خوردم گلو بهتر شده الان آبریزش بینی دارم و سردرد 

انقدر خستم نمیتونم تکون بخورم 

فرداهم دو تا امتحان دارم😑

من دیروز گلودرد وحشتناک صبحم همینطورانقدر ویتامین و قرص و انتی بیوتیک خوردم گلو بهتر شده الان آبریزش ...

منم دیروز گوش و سمت چپ گلوم درد میکرد ، الان گلو و گوش سمت راست ، چشمام هم میسوزه مثل تو هم دو تا امتحان دارم 🤕

🪐🪐🪐

منم دیروز گوش و سمت چپ گلوم درد میکرد ، الان گلو و گوش سمت راست ، چشمام هم میسوزه مثل تو هم دو تا ام ...

وای انشاءالله خوب شی♥️

مرسی عزیزم شما هم انشاالله خوب بشید 💕

مرسی♥️♥️

لازم نیست مثل همیشه بخونی. نیم ساعت بخون نیم ساعت استراحت کن. اینجوری حداقل فکر نمیکنی هیچی نخوندی صفر هم نمیشی که مغزت عادت کنه خسته هم نمیشی

شربت هم بخور خوبه برای ابریزش بینی مخصوصا

لازم نیست مثل همیشه بخونی. نیم ساعت بخون نیم ساعت استراحت کن. اینجوری حداقل فکر نمیکنی هیچی نخوندی ص ...

مرسی لطف کردی♥️♥️ 

گفتم امسال بمیرم هم باید درس بخونم چون پارسال ب بهونه های مختلف نمیخوندم 

شام بخورم ساعت ۷ استارت میزنم