2777
2789
عنوان

اونایی که اهل لاک زدن و اینان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من که کاشته ژلم هست اصلا نمیره فقط چون یه بند دستمو میشورم هوا میگیره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
مال من که کاشته ژلم هست اصلا نمیره فقط چون یه بند دستمو میشورم هوا میگیره 

من خیلی دلم میخاد کاشت بزنم ولی احساس میکنم نمیتونم باش کار کنم یا بزنم بشکنمش ناخونا خودم همش هی میشکنه😅

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
من خیلی دلم میخاد کاشت بزنم ولی احساس میکنم نمیتونم باش کار کنم یا بزنم بشکنمش ناخونا خودم همش هی می ...

کوتاه باشه راحتی فقطم چند روز اول سخته .اگه کوتاه باشه و خوب کاشت بشه هیچ مشکلی نیست 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
تو عکس زیاد مشخص نیس چون خیلی زیاد مات نمیشه

چطور ناخناتو اینجوری کوتاه کردی 

ارایشگاه میری؟ 

خوشگله😍

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
کوتاه باشه راحتی فقطم چند روز اول سخته .اگه کوتاه باشه و خوب کاشت بشه هیچ مشکلی نیست 

ن من بلند تیز خیلی دوس دارم😍

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
از صب تا شب خرت خرت سوهان میکشم😂😂😂

😂😂😂خدا قوت پهلوان

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

دوست خوشگلا میشه یه ناخن کار خوب و فرز و تند توی مرکز شهر بهم معرفی کنید ناخن کار خودم خوب بود قیمتش هم واقعا منصفانه بود ترمیم را سی و پنج میگرفت جاش هم خوب بود یهو کرده پنجاه و پنج تومن خوشم نیامد میشه اگه کسی را میشناسید معرفی کنید

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم