avaro مدیر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17575 عنوان حساب بلو بانک چقدر بزارم بهم وام میده | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست حساب کار کنه یعنی چه؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.» 1404/07/13 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibabanoo76 عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1177 همینحوری این پول تو حساب بخابه تا سه ماه وام میدنm کمترم میشه من محض. اطمینان اونهمه گذاشتم. ازه خودشم سعی کن زیاد با اون حسابت کار کنی. من دیگه بعد افتتاح حساب کلا از اون کارتم استفاده کردم بعد اینکه ۱٠ تومن رو گرفتم و تسویه کردم، ۱ ماه بعدش ۴٠ میلیونم فعال شد
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2800 یعنی وام ۱۰ ملیون و باید ماهی ۱۷۰۰ پس داد؟سودش۱۵۰۰؟ 10 میلیون وام ماهی 1700 ده و پونصد باید پس بدی مقدار دقیق رو نمیدونم خیلی وقته وام گرفتم
avaro مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17575 کمترم میشه من محض. اطمینان اونهمه گذاشتم. ازه خودشم سعی کن زیاد با اون حسابت کار کنی. من دیگه بعد اف ... چقدر خوب ، از طریق همراه بانکش میشه وام و گرفت؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2800 ببخشيد من سر در نميارم ارزش داره؟ خوب بود برای من عزیزم سودشم پرسیدم گفتن کمه خوبه
zibabanoo76 عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1177 چقدر خوب ، از طریق همراه بانکش میشه وام و گرفت؟ اره خیلی راحته. بهترین بانکه
avaro مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17575 اره خیلی راحته. بهترین بانکه مممنونم اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2800 بعد اینکه وام رو تسویه کردید تا 1 ماه بعد فکر کنم با توجه به خوش حسابی بهتون از 20 تومن تا 40 تومن وام میده میتونید مقدار قسط هارو خودتون مشخص کنید مثلا ماهی 500 بدین
zibabanoo76 عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1177 سودشم واقعا ناچیزه. تازشم مثلا من ۶ ماه پشت سرهم ندادم تازه اونموقع زنگ زدن، گفتم حقوقامون رو ندادن گفت باشه ۱ ماهم تمدید می کنیم ولی حتما پرداخت کنید وگرنه اسمتون میره توی بدهکاران بانکی😅
avaro مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17575 خوب بود برای من عزیزم سودشم پرسیدم گفتن کمه خوبه مممنونم گلم اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
avaro مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17575 سودشم واقعا ناچیزه. تازشم مثلا من ۶ ماه پشت سرهم ندادم تازه اونموقع زنگ زدن، گفتم حقوقامون رو ندادن ... چقدر خوب گفتم یه زخم زندگیمون بزنیم این وامو اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
avien عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 3 بعد اینکه وام رو تسویه کردید تا 1 ماه بعد فکر کنم با توجه به خوش حسابی بهتون از 20 تومن تا 40 تومن و ... سلام عزیزم من اگه بیشتر از 3 میلیون تومن رو 3 ماه بذارم تو حساب و بهش دست نزنم بعدش وام 10 تومنی فعال میشه ؟ اگه وام 10 تومنی رو گرفتم و طی یک ماه تسویه کردم میتونم وام 40 میلیونی بگیرم ؟امروز
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2800 سلام عزیزم من اگه بیشتر از 3 میلیون تومن رو 3 ماه بذارم تو حساب و بهش دست نزنم بعدش وام 10 تومنی فعا ... سلام بله عزیزم اگر توی قسط پرداخت کنین خوش حساب بودین یکماه بعد اینکه وام رو تسویه کردین بالای 10 ت وام میدن