2777
2789

همش دنبال سینه میگرده شیرمم زیاده همه لباسام خیس میشه الان از ساعت دو ظهر دارم شیر میدم تا خوابش می بره و سینمو ول می‌کنه شروع می‌کنه گریه کردن و دهنشو باز کردن 

چرا اینجوریه شوهرم که رفت شیر خشک بگیره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم خدا حفظش کنه شکمو😘😘😘😘

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بالا نمیتره؟شاید رفلاکس داره،و اینکه پستونک براش امتحان کن

نه 

پستونک نمیخوره

ببین پسر منم همینجور بود اول الان سه ماه و نیمه درست شده دیگه،ولی اون موقع تو یک  ماهگی رفلاکس گرفت و حساسیت به پروتئین گاوی اینی میگی مثل پسر منه حتما با مشورت دکترش نوع شیرخشک رو انتخاب کن من نان میدادم غافل از اینکه رفلاکس و آلرژی داره و بچه بدتر میشد ،حالا پپتی آپتامیل میدم خوب شده

منم همین مشکلو دارم اما با این تفاوت که بچم وقتی خابش میاد زود سیر میشه میخابه اما وقتی نمیخاد بخابه ...

نه بچه من وقتی خوابش میاد سریع سینمو ول می‌کنه می‌خوابه ولی بخدا دو دیقه بعد میبینم داره گریه می‌کنه و انگشتاشو میخوره

عزیزم خیلی اون فکش قوی نیست نمیتونه هی مک بزنهفکر می‌کنی سیر میشه اما در واقع اینجوری نیستی شیشه شیر ...

نه آخه قشنگ میخوره صدای قورت دادنشو می‌شنوم طوری نیس بگم شیرم کمه سیر نمیشه الان از ظهر داره میخوره بخدا کمرم داره می‌شکنه دیگه

پستونک خیلی خوبه،من نوزاد بود دخترم تو اینستا کلیپشو دیدم و تونستم بش بدم،الان نمیدونم چجوری برات تو ...

می‌دونم بابا برادر و خواهرم میخوردن ولی بچم هر کاری میکنم نمیخوره همش عوق میزنه