2777
2789

به خدا دیگه نمیکشم حسمو درک‌ درک نمیکنن من بدبخت دارم دیوونه میشم من عادت دارم شب تا صب درس میخونم نیاز دارم درطول روز بخوابم ۴ ۵ ساعت( شبا یک بیدار میشم تا ۶ میخونم ۷ میرم مدرسه تا ۲) یه هفته شده ساعت ۳ میخوابم هر دفعه ۴ ۵ بار وسطاش مامانم میان بالا سرم جیغ میکشن لهم استرس میدن من برنامه ریزی کرده بودم تا ۷ بخوابم ازون موقع دوبار سده دارم با جیغ بیدارم میکنن چرا هیشکی منو تو این قبرستون درک نمیکنه من دارم از سردرد می میمبرم اصلا دست خودم نیست واقعا باید یه چیزی بشکنم حرصمو خالی کنم روانی سدم باید جیغ بکشم اه من چرا نمیمیذم من بدلخت فرپا امتحان دارم نه میتونم الان لخونم نه با این خوابم صب بلند نیشم اینقد سخته کاش بمیرم راحت شم از شر اینا مگه من ساخ میزنم خو بزار کپه مرگمو بزارم اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بیدارم کنه سگ میشم البته مامان من جیغ نمی‌زد می‌گفت پاشو ساعت ۱۱ بیدار میشدم می‌دیدم ساعت هشته

واقعا داره جیغ میکشه طوری که انگار یه اتفاقی افتاده اصلا تا یکی دو دقیقه از شدت استرس تو شوک بیدار میشم 

واقعا حالم بده خیلی حالم بده اصلا نمیفهمن

میشه یبار اروووم این برنامه خواب و درس خوندنتو براشون توضیح بدی، نه با دعوا، بعد مثلا وقتی میخای بخوابی، یه برگه بزن رو در اتاق که من درسمو خوندم الان تایم خوابممه تا فلان ساعت

منو اینجوری بیدار کنن باهاشون قهر میکنم دیگه حرف نمیزنم

مگه من حق قهر کردن دارم؟ من اصن حق دارم مگه؟ من فقط باید عین سنگی به درد و دلای مامانم گوش کنم و خودم بمیرم یه نفر تو این دنیا به من گوش نده