2777
2789

بچه ها من استخدام آموزشگاه زبان آموزشی نو شدم و با مشتریا تماس میگیرم بهشون توضیح میدم و حقوق و پورسانت میگیرم

چن روزه دارم کار میکنم شرکتش معتبره ولی چن نفر تو نی نی سایت گفته بودن ک کلاهبرداریه و اینا چن نفرم گفته بودن ک ما دوره خریدیم و خوبه بعضیام گفته بودن خوبه ولی یکم پشتیبانیشون ضعیفه الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم یا نه؟؟ 

چون مطمئن نیستم ک مشکلی داشته باشه

و واقعا به این کار فعلا نیاز دارم تا یه کار حضوری پیدا کنم و کارشم سخته و اعصاب فولادین میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه نده اگر مطمئن نیستید

به این کار نیاز دارم فعلا کار حضوری خوب پیدا نکردم پیدا هم ک میشه باید برم ۵/۶ ساعت سرکار حقوق خیلی کمی هم میدن حداقل این خوبیش اینه ک آنلاینه ساعت کاریمم دست خودمه

ادامه بده بابا اگرم چیزی باشه ربطی به تو نداره

آره درسته خودمم گاهی اینو میگم، چون من باید شمارشونو بدم به مشاورا اونا صحبت های اصلی رو باهاشون میکنن من فقط جذب میکنم و به هرحال انسان خودش عقل داره اگه سایت رسمی نداشته باشن یا ببینه قابل اعتماد نیس دوره نمیخره

آره درسته خودمم گاهی اینو میگم، چون من باید شمارشونو بدم به مشاورا اونا صحبت های اصلی رو باهاشون میک ...

موردی نیست عزیزم منم دانشجو ام چطوری میتونم تو این مجموعه کار کنم؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

موردی نیست عزیزم منم دانشجو ام چطوری میتونم تو این مجموعه کار کنم؟

عزیزم اصلا پیشنهاد نمیکنم ک استخدام بشی چون خیلی سخته و در روز باید حداقل ۱٠٠ تا ۲٠٠ تا شماره زنگ بزنی و اعصاب قوی میخواد و کلی وقت گیره و حتما باید بازخورد داشته باشی ینی مشتریا مشاوره بخوان و تو شمارشونو بدی به مشاور چون از ۱٠٠ تا شماره شاید کلا ۴/۵ تاشون مشاوره بخوان خیلیا ک میگن نمیخوایم کلا و تمایل نداریم

من الان چن روزه کار میکنم دلم میخواد بیام بیرون از این کار ولی میترسم حتی حقوق این چن روز کاریمم بهم ندن حداقل گفتم یکماه کار کنم حقوقمو بگیرم بعد برم سراغ یه کار دیگه

عزیزم اصلا پیشنهاد نمیکنم ک استخدام بشی چون خیلی سخته و در روز باید حداقل ۱٠٠ تا ۲٠٠ تا شماره زنگ بز ...

من خودم مشاور تحصیلی بودم چند ماه پیش اگه خیلی وقت میگیره که هیچی 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

شما درآمدتون چطوریه؟

من فعلا حقوق نگرفتم راستش هنوز اطمینان ندارم ک حقوقمو بدن یا نه ولی هرروز صبح برام شارژ میزنن برا تماسا

گفتن ۸ تومن ثابت در ماه ولی حتما باید بازخورد هم داشته باشیم وگرنه حذف میکنن