2777
2789

راهش نده نمیتونی بزن بیرون جایی نداری بشین پشت در بهتر از اینه با یه مرد پر رو تو خونه تنها باشی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت میره بیرون تو هم به یه بهونه برو اونم میره ببینه کسی خونه نمیمونه

اون که رفت برگرد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

پسر عموی من هم اینجوری بی ملاحظه میومد شوهرم گف هم شما معذب میشی هم خانومم بهتره هر وقت من خونه هستم بیای با اینکه رک به خودش گفته بود شوهرم هفته بعدش بازم زنگ زد بیام خونه گفتم همسر نیست قبول نمیکنه هر وقت بود بیا مردم به جای مغز نمیدونم چی دارن تو سرشون

اوه عفریته ن پس .پس تا شوهرت میره توام باهاش برو خونه مادرت یا بشین تو پارکی جایی تا این عتیقه خجالت ...

شهر غریبم،  بچه کوچک دارم صب همش خوابه،  اینم از خداشه بزنم بیرون واسه خودش راحت باشه

لایک نکنید😬
شهر غریبم با بچه کوچک کجا برم

برو با بچت یه دور بزن قرار نیست چن ساعت بری

وقتی بگی مام میریم بیرون ،اون حساب کار دستش میاد 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
برو با بچت یه دور بزن قرار نیست چن ساعت بریوقتی بگی مام میریم بیرون ،اون حساب کار دستش میاد

نمیره بخدا،  گفتم کاردارم میخوام بچهامو ببرم بهداشت اومدم دیدم غذا خورد آشپزخونه رو بهم ریخت،  بعدشم واسه خودش دراز کشییده پای تلویزیون 

لایک نکنید😬