2777
2789
عنوان

خانم های متاهل نظر بدین

140 بازدید | 15 پست

میدونم شرایط زندگی و  و درامد نیاز هر کسی فرق میکنه 

ولی برام سواله یه زن که اجازه کار کردن نداره ماهیانه چقدر باید شوهرش بهش بده حالا شما فرض کنین خرج دندون پزشکی داشته باشه ماهی ی بار ارایشگا برا اصلاح صورت بره یا مثلا ی چیزایی بخواد برای خودش بگیره سوالم اینه حداقل یه زن چقدر باید ماهانه پول بده همسرش بهش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی کم ترین حالت ۱۰ تومن بدون هزینه پزشک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین به نظر من زندگی نرمال بخوای داشته باشی باید بر حسب نیازت بگیری یه ماه خب بیشتر یه ماه کمتر به هر حال یه بار خرج زیاده یه بار کم یه بار مسافرت هست یه بار مهمون هست 

ولی به حرف کسایی که میگن ماهی نمی‌دونم فلان قدر نباید گوش کرد چون زندگی هر کس فرق می‌کنه و درآمد ها متفاوته 

بستگی به توان مالی شوهر داره

من که ماهیانه نمیگیرم اصلا

هر وقت لازم داشته باسم میگیرم ازش چون بازاریه درامد مشخصی نداره هر موقع ک داشته باشه خرج میکنم نداشته باشه هم ک هیچ

الان با این اوضاع اقتصاد تابستون انقد خاستیم لباس بخریم نشد نضد تا شد پاییز هنوز وقت لباس خریدن نمیشه

اگه نتونست بده درکش کن خیلی اوضاع مالی خرابه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

پس فقط میتونم بگم هوووف

شوهرم دو تومن میده هر وقت پول دستش میاد شاید شده ماهی ۴ گرفتم 

وقتی بهش میگم بیشتر کن میگه نمیتونم 

میگم کاش کار داشتم میگه از اول قرار بر این شد کار نکنی 

میگم باشه ولی اگه داشتم حداقل میتونسم خرج خودم بکنم 

بعد حالا میگه جمع کن پولاتو..مگه میشه؟! میبینم چیزی پیدا نمیکنم بپزم میرم یکم وسیله میگیرم با پولم اکثر اوقات پولی ک خرج میکنم می ه ولی بعضی وقتها هم نمیده...شب دندونی ک قبلا پر کرده بودم شکست یهویی...بعد حالا تازه امروز رفتم دکتر فقط ۳۵۰ پول ویزیت دادم برام ازمایش نوشته برای تنبلی تخمدان حالا نمیدونم چیکار کنم 😐😐

بستگی به توان مالی شوهر دارهمن که ماهیانه نمیگیرم اصلاهر وقت لازم داشته باسم میگیرم ازش چون بازاریه ...

عزیزم من و شوهرم سر لباس برای مجالس اینا خیلی بحث میکنیم چون لباس زیاد ندارم حالا بحث لباسم نیس زیاد..والا منم همون ک میده رو میگیرم ولی خب هر جور حساب میکنم نمیشه

عزیزم من و شوهرم سر لباس برای مجالس اینا خیلی بحث میکنیم چون لباس زیاد ندارم حالا بحث لباسم نیس زیاد ...

مشکل اکثریت همینه

همچنین من

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
توی کم ترین حالت ۱۰ تومن بدون هزینه پزشک

بخدا اگه ۱۰ بود من شاهانه زندگی میکردم..آدم ولخرجی نیستم مگر اینکه واقعا چیزی رو دلم بخواد و خیلی نیاز داشته باشم