2777
2789

ما از یه نفر وام خریدیم حالا موعد وام رسیده و طرف جواب تلفنو نمیده.دیشب با یه شماره دیگه زنگ زدیم جواب داده گفته داداش بخدا من شبا نمیتونم بخوابم صبحا می‌خوابم نمیتونم برم بانک برای واریز و کار نهایی.ولی صبح 100٪ میرم.امروز هم زنگ زدیم دوباره جواب نداده

به نظرتون چیکار کنیم؟

از طرف سفته داریم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خب بهش بگید بره وگرنه سفته هارو میبریم بانک و دردسر میشه برات شاید ترسید و دادشاید هم واقعا وقت ندار ...

وقت ندارن که

طرف یکم لات و ایناست

میترسم اونجوری بگیم کلا دیگه نره سراغش

تا ۱۹ مهر وقت داره بره

از ۳ مهر داریم زنگ می‌زنیم یه جواب درست و حسابی نمیده بهمون

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت ندارن کهطرف یکم لات و ایناستمیترسم اونجوری بگیم کلا دیگه نره سراغشتا ۱۹ مهر وقت داره برهاز ۳ مهر ...

با احترام بگید بهش  به نظرم خرش کنید یه کم 

مثلا بگو قرض داریم بدهی داری توروخدا برو بریز حساب خیلی نیاز داریم خودتو بزن مظلوم بازی شاید جوواب داد. البته روندش اینجوریه

من وام ازدواج خودم رو فروختم توی بانک سفته هارو ازش گرفتم پول رو ریختم حسابش البته ما یه دلال بینمون بود  دادم به اون و تموم شد

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

با احترام بگید بهش به نظرم خرش کنید یه کم مثلا بگو قرض داریم بدهی داری توروخدا برو بریز حساب خیلی ن ...

نه ما دلال بینمون نیست.خودمونیم.پس به نظرت ناله التماس کنم؟