2777
2789
عنوان

بعضیا چطور با زور و سلیطگی پول میگیرن 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 25 پست
چه جور مثلا چی مبگید؟؟

هیچی دیگه کارش گیره میگه بیا منم نمیرم تا پول بده الان ۱۰ روز بود پول میخواستم نمیداد چند شب پیش رابطه میخواست منم نرفتم گفتم باید ۱۰ تومن بدی لازم دارم اونم میکفت ۵ میدم آخرش ۷ تومن داد توافق کردیم 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تنها راهی ک می شه رامشون کرد همینه😄خودش هم میگ بچه گول می زنی

اون موقه ها از بچه هم بدترن حرف گوش کن میشن قشنگ

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

ازش شکایت کن اون موظفه خرج تورو طبق قانون بده اگه نده قاضی حکم میده براش مبلغ نفقه تعیین میکنه باید ...

چه جور چی مبگی یعنی میگی پول بده من انجام بدم؟؟؟من اینوشوهرم بگم دیگ سمتم نمیاد

حس بد نمیگیری زشته اینجور

چرا راستش بعضی وقتا حس بدی دارم ولی خودش باعث شده بخدا مثلا یوقتا کلا حوصله ندارم میگه بیا الان برات پول میزنم البته همیشه اینجوری نیست 

نفقه دوستم  ماهی ده تومنه وکیلش بهش یاد داد چیکار کنه 

باید روزی کارشناس میاد خونه پدرتون تو خونه خدمتکارباشه که کارشناس بنویسه این خانم خونه پدرشون خدمتکار داشتن

بستگی به متراژ خونه پدرتون و وضعیت مالیش هم داره

و تحصیلات خودتون 

همسرش الان موظفه نفقه بده اما دوستم ادم با گذشتی هست 

نمیگیره 

چرا راستش بعضی وقتا حس بدی دارم ولی خودش باعث شده بخدا مثلا یوقتا کلا حوصله ندارم میگه بیا الان برات ...

حالا من گاهی خواسته هامو میگم زیر زیرکی مثلا فلان جا بریم اینجور چیزا ولی پولی ی خورده حس بد میگیرم..انشالله ک درست بشه ..

حالا من گاهی خواسته هامو میگم زیر زیرکی مثلا فلان جا بریم اینجور چیزا ولی پولی ی خورده حس بد میگیرم. ...

دیگه مردا همینن خواهر خواسته هامونو باید تو اینجور مواقع بگیم تازه اگه انجام بدن

ازاول ازدواج باشوهرن طی کردم هرماه فلان قدر پول میخام شوهرمم گفت چشم بعد اونم دید من بفکر زندگی ام ازاون زنا نیستم تا ۵تومن بیاد دستم برم کاشت ناخن و رنگ مو و...پولامو طلاپس انداز میکنم یمقدارم هردوسه ماه جمع میکنم میدم لباس الان کل حقوقشو داده دستم چون میگه تو فکرت خوبه 

ولی گاهی عصبی میشم اون ماه قسطش زیادباشه یا فشار روم باشه میگم پول ندادی پس خوش گلدی جات جداس😂اونم میدونه که من طاقت ندارم و از ته دلم اینحرفو نمیگم جدی نمیگیره و میادپیشم😃