2777
2789
عنوان

جنسیت درسونوگرافی ان تی

325 بازدید | 47 پست

برای شما جنسیتیو ک احتمال دادن درست بود یا نه؟

فرقی میکنه ک از رو چی تشخیص بدن؟برا من از روی ی برامدگی وسط پاش نشون داد گفت برا پسر رو ب بالاس برا دختر موازی ولی شنیدم واسه بعضیا از بینی و ستون فقرات و جمجمه تشخیص میدن چرا برا منو از رو اونا نگفت؟

منم چند هفته دیگه مشخص میشه ینی جنسیتش🥺🥺الهی من قربونت برم مامانجون 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیی ب سلامتی عزیزممم😍

دل تو دلم نیست 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

تو اطرافم برا همه درست بوده اما اینجا چند مورد دیدم ک اشتباه بهشون احتمال داده گفتم ببینم فرقی میکنه ...

بابا احتمال میده .حالت عادی هم ۵۰ ۵۰ 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

برا من تو ان تی بچه هام تشخیص میداد دکترم 

پسرمو از ستون فقرات تشخیص داد

دخترمو از حرکاتش 

دکتر سونو گرافی که میرفتم خیلی وارده 

از حرکت بچه هم متوجه میشه جنسیت رو 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹