2777
2789
عنوان

بیاید کمک مادرهای عزیز لطفا

80 بازدید | 21 پست

سلام من از بدو تولد پوشک مای بیبی استفاده کردم برای دخترم الان نه ماهشه. جدیدا حالت سوختگی داره و ببخشید محل ادرارو‌‌‌...جوش ریز قرمز و صورتی می‌کنه هر پمادی زدم بیفایده...ممکنه از حساسیت به پوشکباشه؟

همیشه خوب بوده تا این یکماه. حساسیت داره خودش به لبنیات و...رعایت میکنم و نمیکنم..کسی تجربه ای داره؟؟

من مدتی مدل پوشکشو عوض کردم خوب شد چرا سعی نمیکنی از پوشک بگیریش یه‌بارم با هیچی خوب نمیشد تریامیسلونون ان ان پماده زدیم یکی‌دوبار ولی باید بزنی‌درجا خوب شدزینک‌اکسایدم‌خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مدتی مدل پوشکشو عوض کردم خوب شد چرا سعی نمیکنی از پوشک بگیریش یه‌بارم با هیچی خوب نمیشد تریامیسلو ...

هنوز زوده نه ماهشهر از پوشک بگیرمش.پوشک‌چی خوبه؟

هنوز زوده نه ماهشهر از پوشک بگیرمش.پوشک‌چی خوبه؟

زود نیست عادت میکنه دوستم از روز‌اول عادتش داده عین ساعت میشه.

مولفیکس بود یه بار حساس بود مارک مای بی بی براش‌خریدم‌خوب شد خودم‌از دیروز‌از پوشک گرفتمش ولی دخترم بزرگه

زود نیست عادت میکنه دوستم از روز‌اول عادتش داده عین ساعت میشه.مولفیکس بود یه بار حساس بود مارک مای ب ...

چجوری گرفته بچه کوچیکو؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

عزیزم

نمیشه که از اول همون پوشک بوده حالا حساسیت نشون بده

احتمال زیاد به دندونه و ادرار سوختگی

برای هربار تعویض پوشک بشور بچه رو و کرم مخصوص بزن

انشاءالله خوب میشا

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

زود نیست عادت میکنه دوستم از روز‌اول عادتش داده عین ساعت میشه.مولفیکس بود یه بار حساس بود مارک مای ب ...

درسته ولی الان پاییزه نمیشه خیس میشه سردش میشه

بنظرم بچه خودش یاد میگیره بعد دو سال کم کم. به پسرم فشار نیاوردم.خوپس یاد گرفت.‌الان اختیار ادرار ندارن

چجوری گرفته بچه کوچیکو؟

زود زود میبردش رو‌تشت چون‌بچه‌شیر میخوره زود زود ادرار میکنه عادتش داده منتظرش می مونه هی مامانه میگه تش تش دیگه بچه کوچولو عادت کرده ادرار میکنه بعدا شرطی میشه چطور وقتی نازش میکنیم میخوابه‌میگیم. پش پش خخخخ.

بعد شرطی شده هربار‌میبره‌ رو‌تشت میدونه‌موقه‌دستشوییه کم کم حرف میفهمه حالیش میشه راحتتر میشه مامانه میبره‌حموم‌ایندفه دستشویی بچه‌میفهمه‌وقت ادراره تا بعدا کامل یادمیکیره

عزیزمنمیشه که از اول همون پوشک بوده حالا حساسیت نشون بدهاحتمال زیاد به دندونه و ادرار سوختگیبرای هرب ...

اره اینم هست .نمیشورم موقع ادرار.مرسی عزیزم میشورمش ازین به بعد.دندون‌همداره در میاره باز