2777
2789

مامان من بد بخت بود خونه باباش ب بابای من بله گفت ک فرار کنه میخواست طلاق بگیره بابام ادم مظلوم و ساکتیه نشست گریه کردن نزاشت طلاق بگیره بابام بچش نمیشد منو از ی خوانواده دیگ اوردن من الا ۱۸ سالمه ولی تو شناسنامه کوچیک ترم ماماتم با پولای بابام و پولای کار خودش خونه و ماشین خریده و همرو ب نام خودش زده . ما اصلا اخلاقامون بهم نمیخوره و همیشه دعوا داریم امروز تو مسافرت باهم دعوامون شد بابام رفته بود چایی پر کنه برگشت ب مامانم گفتم دلم میخواد برم رستوران مامان من سر همین یه دعوای خیلی بد درست کرد و همو زدیم سر منم بود البته بگم بقیشو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت تو چرا همچین حرفی زدی  اخه بنده خدا چیز خاصی نگفت منم دلم لواشک میخواست وایساده بودیم بابام بره بگیره هی میکفا لواشک نیست لواشک نیشت لواشک نیست گفتم حالا رفته بپرسه چجوری تو همیشه هرمیوه ای میخوای میخری همونو کرد قیامت بجونمون بهم گفت تو ج...ه ای تو فلانی سر یه حرف تو خیابون ابرومونو برد تو کل راه مثل روانیا داشت جیغ میزد یهو زد کنار میخواست پرتمون کنه بیرون از ماشین که من عصبی شدم جیغ و داد کردم واقعا عصبیم کرده با ۱۸ سال سن خیلی عصبیم اومد بزته گرفتم زدمش گفتم خفه شو بدبختمون کردی تیمارستانی .

بعد بابامو زد منو زد من اونو زدم بابامم گریه کرد  تا دیگ انقد جیغ زدم گفت رفتیم تهران گورتونو گم میکنین میرین از خونه من بیرون همه چی مال منه تو دلم گفتم چقد بابام ادم بی عرضه ایه انقد ادم بی عرضه ایه که یه خونه از خودش نداره همرو گذاشته این زن بزنه ب نام خودش حالا قراره بریم خونه عمم این هیچی الان میگه میخواد طلاق بگیره همه چیم ب نامشه مهریه ام میخواد ۳ تا خونه و ماشین بنامشه ک با پول بابام خریده الان میتونیم یکاری کنیم حدقل ی خونه ازش بگیریم و مهریه نده بابام ؟ بابام باز نشسته اس