2777
2789

تازگی ها خیلی میبینم مردا ی پرنسسعلی از خانما پول تیغ میزنن بنام خودشون سرمایه (خونه و املاک.. )جمع میکنن

یا مثلا خانم شاغل تو‌هزینه های زندگی مشارکت میکنه ولی همه چیز بنام مرده مردام  و‌یسری شعار مزخرف و‌کلیشه ای تکرار ی  دارن مثل من و‌تونداریم و همش مال تو و‌چه فرقی میکنه و‌یا تو‌مهریه داری لازم نیست چیزی بنامت باشه و...میگن

یعتی حیف عمر و‌جوونی و‌پول و سلامتی زنها که حروم این حیف نونا میشه

هیچ قانونی هم پشت زنها نیست  زنها رسما شدن نوکر بی جیره مواجب و‌عابر بانک یسری مرد مفت خور بی خاصیت

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر من و تو نیست چرا کرده چیزی نمیزنه به نام زنش فوقش معادل هر چیزی که به نام زده از سکه های مهریه کم بشه و ببخشه. 

ولی واقعا زنها دارن مظلوم واقع میشن هم کار خونه هم بچه داری و هم شغل بیرون. خیلی سخته 

من نمی‌دونم کی و چی این جنگ جنسیتی رو راه انداخته ولی مردای خوبم که مردونگی داشته باشن کم نیستن

جنگ یا هرچیزی اسمش میذاری واقعیتی هست که میبینم انتزاعی نمیگم که شهودی هست.

مزدای قدیم شاید بینشون بود ول الان نه

من نمی‌دونم کی و چی این جنگ جنسیتی رو راه انداخته ولی مردای خوبم که مردونگی داشته باشن کم نیستن

بحث جنگ جنسیتی نیست 

بحث اینه الان بعضی خانم ها هم باید بچه داری کنند و هم خانه داری و هم شغل بیرون واقعا سخت شده برای بعضی زن ها این عدالت نیست 

راست گفتی

خوااهرشوهرم شاغل بود بعد ۱۵ سال زندگی مشترک مجبور به طلاق شد

میدونی چیشد؟؟ هیچی از اون زندگی بهش نرسید

جهیزیه که عوضشون کرد بعد این همه سال

قانونم یه مشت خرت پرت الکی براش نوشت

زمین و منزل و ماشینم مال مرتیکه شدن

اینم شانس اورد خودش دو ریال جمع کرد تونست بعد یه سال یه جا کوچیک رهن کنه برا خودش

اگه شاغلین همیشه پولتون برا خودتون باشه یا لااقل سه دونگ خونه رو بنام بزنین

واقعا موندم اینایی که خانه دارن و پس اندازی ندارن بعد طلاق چی میشن؟؟؟

قانون جدید همش به نفع مرداست

تو این دو سال که درگیر طلاق بودن بهم ثابت شد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

اگر من و تو نیست چرا کرده چیزی نمیزنه به نام زنش فوقش معادل هر چیزی که به نام زده از سکه های مهریه ک ...

منظرم اصلا مهریه نبودا

منظورم این بود وقتی خانم مستقیم پول میاره زندگی ولی چیزی بنامش نیست

راست گفتیخوااهرشوهرم شاغل بود بعد ۱۵ سال زندگی مشترک مجبور به طلاق شدمیدونی چیشد؟؟ هیچی از اون زندگی ...

الان این یعنی چی خواهر شوهرت اینقدر زحمت کشید برای اون زندگی هیچی بهش نرسید. 

مهریه نداشت ؟ 

مهریه ام سنگینه ۱۳۰۰ تا میدونی یعنی چی دختر خوب تو خودتو بکشی یدونه سکه برابری میکنه با ۱۰۰ ملیون میفهمی اینارو کاری به چیزای دیگه ندارم فقط خاستم بگم همه مردارو قاطی نکن بعد قانون بیشتر پشت زناس من داییم بنده خدا باید تا اخر عمرش باید سکه بده؟ اونم بخاطر اینکه کاری نکرده ؟ مهریه رو باید قانون جوری تعیین میکرد که دل بخاهی نباشه نه مرد نه زن عدد تعیین نکن بر اساس تورم کشور اونو حساب میکردن برا طرف که بتونه بده 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

بحث جنگ جنسیتی نیست بحث اینه الان بعضی خانم ها هم باید بچه داری کنند و هم خانه داری و هم شغل بیرون و ...

دقیقا مشکل اصلی ما چیز دیگه ایه گرونی و بی ثباتی اقتصادی وگرنه قدیما مردا کار میکردن خرج ۱۰نفررو میدادن