2777
2789

وقتی با کنکوریا مصاحبه میکنن میگن چرا میخوای پزشکی بخونی میگه بخاطر پول

وقتی پرستارا میگن چرا حوصله نداری میگه مگه چقد میدن

همینطور دندانپزشکا که وقتی دوره میگذرونن همه مریضا رو رد میکنن یا اگر بچه باشه براشون مهم نیست گریه کنه یا چطور رفتار کنن

اشک بچه رو درمیارن

ولی همین دانشجو درسش تموم میشه و مطب دندانپزشکی میزنه میبینی فقط مونده میمون بشه تا این بچه آروم شه کارشو انجام بده

عزیزانم شما این شغل ها رو اگر بخاطر پول انتخاب کردید به انسانیت خودتون توهین کردید

چرا مصاحبه نمیکنن کسانی که روحیه صبر و فداکاری و مدارا ندارن روحیه مردم داری ندان نیان تو این رشته ها

چطور واسه نظامیا انتخاب میکنن گلچین میکنن ولی کادر درمان نه

جان انسان ها زیر دست شماست و شما اگر حال داشتید یا براتون میصرفید به مریض رسیدگی میکنید

من مخلص پزشکا و پرستارا و دندانپزشکای با وجدان هستم شما به خودتون نگیرید حرفو انداختم هرکس خودش میدونه مال کیه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين اتفاقيه كه توي اين چند دهه افتاده

قبلا هر كسي نميتونست بره پزشكي

الان چند دهه أست با سهميه هاي مختلف و رانت همه طور آدمي ميرن دانشگاه و به كمتر از پزشكي هم راضي نيستن

خب نتيجه ش ميشه همين

درست میگی من کارشناس رادیولوژی ام یه سال بیمارستان دولتی کار کردم دیدم واقعا اعصابم نمی‌کشه انقد مریض بیاد و آدم بی ادب و بی شعور میاد و به تویی که داری کار می‌کنی توهین می‌کنه منم آدم درون گرایی هستم اهل دعوا و بی احترامی کردن نبودن فقط کارمو میکردم ولی خب دیدم اعصابم نمی‌کشه با این آدمایی که میان بیمارستان 

الآنم خودم برم درمانگاهی سرم داد بزنن یا تند صحبت کنن به خودم نمی‌گیرم چون جای اونا بودم و دیدم یک مریض بی ادب در روز چقدر ازت انرژی میگیره و به مرور زمان تو رو به یه آدم عصبی تبدیل میکنن 

تقصیر دولت هم هست انقد شیفت سنگین و پشت سر هم میذارن برای چندغاز حقوق که حتی آدم اروم رو تبدیل به آدم عصبی کنه 

درست میگی من کارشناس رادیولوژی ام یه سال بیمارستان دولتی کار کردم دیدم واقعا اعصابم نمی‌کشه انقد مری ...

مریض بی ادب خوب اره راست میگی من نمیگم حق با اونهاست ولی ادم هایی که در طول روز با کلی ادم اونم توی شرایط نامساعد ارتباط دارن باید صبورتر باشن

واقعا پول نمیتونه انگیزه برای صبر ایجاد کنه

اینجا فقط کار کردن برای رضای خدا میتونه به اینها روحیه صبر بده

بنابراین اونهایی که دنبال پول هستن نباید بیان تو این رشته ها

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812