2777
2789

۱-خیلی عجله داره که سریع باشما صمیمی بشه ورفتارهایی داره که شمارو معذب میکنه

۲-بیشتر صحبت هاش باشما درمورد مسائل جنسیه وبه دنبال شناخت شما نیست

۳-قرارملاقت هاتون بیشتر تومکان های خونه و ویلا میذاره وخیلی کم پیش میاد تومکان های عمومی قرار بذارید

۴-تلاشی برای عمیق تر شدن رابطه اش با شما نمیکند؛ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سومی رو نیستم شایذ طرف خجالت می کشه بره بیرون یا محل کوچکی هستن نمیخواد کسی ببینه اونارو باهم

خیلی ساده ایی شما

تو خونه یا ویلا که زیارت عاشورا نمیخونن که

سومی رو نیستم شایذ طرف خجالت می کشه بره بیرون یا محل کوچکی هستن نمیخواد کسی ببینه اونارو باهم

اتفاقا سومی رو باید باشی هیچ ادم عاقل با شعوری تو خونه و ویلا قرار ملاقات نمیذاره 

من ساده ام یا شما منحرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی چیزا به شخصیت فرده و می تونه در حضور خانواده هم باشه

تو دوران دوستی تو خونه یا ویلا قرار گذاشتن اصلا درست نیست 

حتی با حضور خانواده

من با حرفتون موافق نیستم این به شدت به شرایط افراد وابسته هس

من انسان وقتی میبینم شرایط قرار گذاشتن تو بیرون ندارم همون مجازی باطرفم میحرفم وتمام تصویری برقرار میکنم

۹۹درصد اقایون وقتی توخونه یا ویلا قرارمیذارنن قصد خیری ندارن. اینکه میگن شرایط ندارن واسه بیرون رفتن بهونس

من با حرفتون موافق نیستم این به شدت به شرایط افراد وابسته هس

خوب تو برو جای خلوت کسی کاریت ندارن گلم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

به نظر من اکثر پسرایی که برای دوستی با دختر جلو میان قصدشون فقط رابطه جنسی یا لذت جنسی هست نه ازدواج

برای همین دنبال دوست پسر نمیرم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏