sarakhanomhastm مدیر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 عنوان خانم هایی که به خودتون میرسید و زیبا هستید 🥹🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 49 پست 🤦♀️😂میشه لطفا ماسک که میزنید یا روتین دارید میشن رازهای زیبایی خودتون رو با بنده اشتراک بزارید 🫶مثلا یکی از خانمهای اینجا گفت ماسک آب و سفید آب جوش سرسیاه بینی رو از بین میبره راست میگفتن برد شما چی پیشنهاد میکنید برام؟! 1404/07/13 | 13:30 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 ماسک خاک رس مخصوص پوستت رو بگیر عالیهاون ماسک سفیدآب رو توضیح میدی چطوره واقعا؟؟!! من پوستم خشکه باید چی بگیرم از عطاری دیگه ؟! آب رو با سفید آب قشنگ مخلوط کن بزار بیست دقیقه بمونه روی دماغ بعد بمال بره دیگه
الماسیاقوت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5073 واقعا؟؟!! من پوستم خشکه باید چی بگیرم از عطاری دیگه ؟! آب رو با سفید آب قشنگ مخلوط کن بزار بیست دقیق ... اره از عطاری بگیر بگو پوست خشک
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2903 چه مارکی خوبه؟ کره بدن گل رز و آرگان تری هات البته بستگی به پوستتم داره من سفیده پوستم واقعا فوق العادس 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 فقط ماسک قهوه بذار سیب زمینی اینا خوب نیستن قهوه رو با لعاب به یا لعاب اسفرزه قاطی کن بزن صورتت عزیزم قهوه رو بگیرم خودم پودر کنم؟! ممنون قشنگم
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 دکتر پیلینگ میکنه واسم هر ۶ماه واقعا صورتم برق میفتهبعد بنظرم خانوما همیشه باید مولتی ویتلمین بخورن ... آره عزیزم ممنون پیلینگ همین درآوردن جوش های سرسیاه هست دیگه؟!
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 ماسک خیلر گذاشتم صورتم پر نکرد سیب پر میکنه ؟ به نظرم فقط عسل بخورید روزی دو سه قاشق طی یک هفته صورتت چاق میشه خودم استفاده کردم
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 فدات شم زیاد انجام نمیدم اما برای جوش سر سیاه بینی باید انجام بدم ؛ همه زیباییم چون خدا خالق زیباییه ... دور از جون عزیزم بله درست میگید تمامی مخلوقات خداوند متعال و مهربان زیبا هستند میگم حنا و ماست هم خوبه تابحال امتحان کردین؟!
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2903 با چه روغنی عزیزم ممنون گلم روغن نارگیل دوساعت قبل از حموم و روغن هسته زردآلو در حی یکی دو قطره وقتی موهات یکم نم داره البته هردو بده برات روغن بگیرن اینجوری مرغوب تره 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 ماسک سفیدآب و توضیح میدی فقط سفید آب رو له کنی با آب قاطی بعد به صورت ماسک بزنی به دماغ و بعد بیست دقیقه بمال و بشور همین
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 صابون تریاکماسک ذغال کربن هاینسماسک برنج بیوآکوا صابون تریاک واقعا خوبه؟؟ چه مارکی؟!
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 اره از عطاری بگیر بگو پوست خشک بعد فوایدش برای پوست چیه گلم
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 روغن نارگیل دوساعت قبل از حموم و روغن هسته زردآلو در حی یکی دو قطره وقتی موهات یکم نم داره البته هرد ... ممنون عزیزم حتما اگر برای پوست هم چیزی میدانید بگید ممنون میشم
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3018 آره عزیزم ممنون پیلینگ همین درآوردن جوش های سرسیاه هست دیگه؟! همه چیهم سرسیاه هاهم جای لک جوش ها ک مونده رو ۸۰درصد واسه من کمرنگ کرد
sarakhanomhastm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6414 همه چیهم سرسیاه هاهم جای لک جوش ها ک مونده رو ۸۰درصد واسه من کمرنگ کرد واقعا ؟؟!! قیمتش چنده گلم؟؟!!من هرکار میکنم صورتم باز جوش میزنه باز بخاطر همین یکم نگرانم
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 41951 صابون تریاک واقعا خوبه؟؟ چه مارکی؟! اره خوبه مارک خاصی ندارهقهوه ای طلایی روی جعبه در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖