2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کافی شاپ خوبه برای خونه خیلی گرونه من یه مارک خوب وشیک برای خونه خریدم خیلی خوب بودمباشی خریدم لمسی خریدم نیمه صنعتی بودتقریباشایدم خانگی بود شد8تومن اون موقع الان نمیدونم چقدره

اسپرسو ساز ؟مثلاً ۹۰ تومنی چی میده که مال ما فک کنم ۸ تومن باشه نمیده؟

طلا میده طلا

صبام میره نون میخره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره ۹۰ میلیون

به نظرم نمی صرفه البته اگه همه چیتون جوره و دیگه خرج دیگه ای ندارید بخری هم خوبه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨