sogoli_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3576 عنوان مواد ماکارونیم خییییلی تند شده چیکار کنم 🔥🥵🌶 176 بازدید | 25 پست آبلیمو ریختم فلفل دلمه هم بیشتر ریختم ولی هیچ تغییری نکرد!!!یه راه حل پیشنهاد بدین لطفا 😂🤦🏻♀️😕 در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 1404/07/13 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lara_w عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 961 با ماست بخور 🤣🤣🤣 نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6883 یه چند عاشق دیگه آبلیمو بزن با یه فنجون آب بریز روش، سرشو بزار بزار یکم قل بخوره، برای من جواب داد و تندی رو گرفت تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
sahrar عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 940 سیب زمینی بنداز توش ببین عزیز دلم آب بریز یکم توش بعد یک سیب زمینی رو از وسط نصف کن بنداز تو خورشتت آب خورشت که بخاررشد سیب زمینی رو بردار بریز دور درست میشه🥰 💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8244 من حساب کردم آدم هرروز ماکارونی بخوره اصلا تو ماه خیلی کم خرج میکنه
sogoli_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3576 همشو قاطی نکن نصف مواد رو بذارم فریزر یعنی؟کم نیاد ماکارونی بی رنگ شه آخه ؟اینکارو کنم تاثیر داره واقعا ؟ در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
sogoli_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3576 با ماست بخور 🤣🤣🤣 مسلمون ماکارونی با ماست آخه؟ 😂😂😂😂 در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
sogoli_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3576 هرچی تند تر خوشمزه تر من عمدا تند درست میکنم ببین این دیگه در حدی تنده یه قاشق تست کردم زبونم داره میسوزه نمیشه خورد در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
sogoli_joon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3576 یه چند عاشق دیگه آبلیمو بزن با یه فنجون آب بریز روش، سرشو بزار بزار یکم قل بخوره، برای من جواب داد و ... آبلیمو بیشتر شه بد نمیشه؟ طعمش غالب نمیشه ؟ آب هم ریختم در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
نمیدونم_والا_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2924 ببین این دیگه در حدی تنده یه قاشق تست کردم زبونم داره میسوزه نمیشه خورد مگه چی زدی گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
نمیدونم_والا_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2924 بریزدور دوباره درس کن گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
lara_w عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 961 مسلمون ماکارونی با ماست آخه؟ 😂😂😂😂 شوخی میکنم، آخه قبلا از غذا ایراد میگرفتم مثلا میگفتم زیادی نمک داره یا زیادی تنده مامانم میگفت که با ماست بخور 🤣 نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))