2777
2789
عنوان

سوزش شدید معدم و درد کمر

94 بازدید | 12 پست

خانوما دیشب معدن شروع به یه حال سوزشی کرد که عذر میخام به سمت گلو هم انگار میومد ولی درد نبود انگار یه آتیش تندی تو معدم بودم یه فاموتیدین خوردم و رفتم بخابم ولی موقع خواب نه تنها بهتر نشد بلکه زد به کمرم و شدید درد کرد میدونین دقیق بخاطر چیه قبلا درد معده یوقتا داشتم ولی این شکلی نه  یه چندروز پیش هم یه استرس و شوک بدی بهم وارد شد که اونموقع یه خس تندی تو معده احساس کردم دیروز استرس نداشتم ولی ناراحت بودم شدید 

اسید معدته عزیزم 

منم اینجوری میشم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خب عصبی شدی و تاثیرش رو معده گذاشته. 

از طرفی معده ات اسیدی شده. 

بادوم بخور. 

سنگ نمک بخور. 

اینا باعث میشه معده ات قلیایی بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عصبی شدی و تاثیرش رو معده گذاشته. از طرفی معده ات اسیدی شده. بادوم بخور. سنگ نمک بخور. اینا باعث ...

ممنونم عزیزم انشالا 

الانم درد و سوزش دارم باز 

عزیزم شماهم اسید معدتون زیاده؟

ممنونم عزیزم انشالا الانم درد و سوزش دارم باز عزیزم شماهم اسید معدتون زیاده؟

من باردارم،  معده ام اذیت بده این دوتا رو بخورم بهتر میشم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم دکتر میرین چه کارهایی انجام میدین برای اسید معده

من کلا از بچگی معده درد داشتم هر دکتریم رفتم زیاد تاثیری نداره 

اما سعی کن چند هفته ای چیزای کافئین دار مثل چایی قهوه و..  نخوری 

گوجه و ترشی هم نخور 

من قبلا شرین بیان گرفته بودم یه مدت خوب شده بودم حالا چع قرصش چه خود طبیعیش و من خورد کرده بودم میخوردم  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من باردارم، معده ام اذیت بده این دوتا رو بخورم بهتر میشم.

عزمزمه بسلامتی انشالا پیشاپیش تبریک میگم ❤️❤️😘

انشالا که همیشه سلامت باشین

چشم ممنونم از راهنماییتون

من کلا از بچگی معده درد داشتم هر دکتریم رفتم زیاد تاثیری نداره اما سعی کن چند هفته ای چیزای کافئین د ...

عزیزمم

مراعات کن حتماا ایشالا هیچوقت مریضی نیاد سراغت

چشم سعی کنم نخورم پس

دقیقا منم همه چیزایی که ضرر دارن کلا میخورم

مرسی که راهنماییم کردی واقعا ممنون عزیزه دلم😘❤️

عزیزمممراعات کن حتماا ایشالا هیچوقت مریضی نیاد سراغتچشم سعی کنم نخورم پس دقیقا منم همه چیزایی که ضرر ...

عزیزم دلم مرسی ♥

اره اینارو کمتر بخوری بهتر میشی 

امیدوارم سریع خوب شی قشنگم ♥♥

عزیزم این که شما میگی اسید معده استببین یکی نفخ داره یکی اسید یکی هم جفتشبرو داروخانه شربت ضد اسیدمع ...

بله عزیزم درسته دوستانم گفتن

چشم مرسی از توصیتون حتما❤️🙏