2777
2789
نمیدونم چرا ادم های دو رو و افاده ای و کسایی که بیشتر اذیتت میکنن و بیشتر مردم دوسدارن،عجیبه واقعا ، ...

ما که از پدر ومادر شانس نداشتیم عروس رو بیشتر از ما دوست دارن عروسی که پدرم شب موند خونشون خدا شاهده تا ظهر صبحانه نداده بود که بابام اومده بود خونه

ما که از پدر ومادر شانس نداشتیم عروس رو بیشتر از ما دوست دارن عروسی که پدرم شب موند خونشون خدا شاهده ...

ای بابا ، گاهی میگم اون ادم لیاقتش همون ادم بدجنس و ...،وقتی اون و به ادم بهتر ترجیح میده 

یا عماد و من لا عماد و له  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ، گاهی میگم اون ادم لیاقتش همون ادم بدجنس و ...،وقتی اون و به ادم بهتر ترجیح میده

چی بگم ما که کیف میکنیم هر روز به پدر مادرم میگه همه به پسرشون کمک میکنن وظیفتونه اصلا قدر نمی دونه منو خواهرام میشینیم قشنگ حرص خوردن مامانمو نگاه می‌کنیم خودمامانم فهمیده خوشحال میشیم سعی می‌کنه بیشتر قایم کنه

خودم‌ عروسم

چه مادر پرتوقعی داری

مامان من فقط گل تزیینی بردیم همین 

بنده خدا هنوزم که هنوزه نگه داشته به خاطر احترام به ما 

یه بارم روز مادر همسرم پارچه چادر رنگی گرفت 

ولی بعداً مامانم دوختش داد به خودم